Oldal frissítése

Router R2 banán pi Board

Kiegészítők a termékhez

Router R2 banán pi Board

A Banana Pi R2 miniatűr router board a nyílt forráskódú Banana Pi ARM platformon alapul. Számos olyan operációs rendszert támogat, mint az Android, a Debian Linux, az Ubuntu Linux, az OpenSUSE Linux és a Raspberry Pi és Cubieboard. Ez az okos eszköz szabványos útválasztóként vagy fejlesztési platformként szolgálhat az alkalmazások telepítéséhez, az otthoni automatizáláshoz, a médialejátszáshoz és még sok máshoz.

A számítógép BANANA Pi R2 router Board főbb jellemzői

  • Kompakt méretek
  • Kompatibilis számos operációs rendszerrel
  • Ütésálló ARM processzor
  • USB 3.0, microUSB, HDMI, 5 × GLAN + 802.11 WLAN

Miniatűr nyílt forráskódú router DIY

Az ARM Cortex-A7 négymagos processzor, a Mali 450 MP4 grafikus chip és a 2 GB memória sorrendje. Ezenkívül a BANANA Pi R2 egy pár USB 3.0 porttal és egy mikro USB-vel rendelkezik, OTG funkcióval. A hálózatot öt GLAN porttal tervezték és vezeték nélkül a WLAN 802.11b / g / n Bluetooth 4.1 támogatással. A számítógép memóriája microSD kártyát biztosít, amelyen keresztül az operációs rendszer elindul. A nagyfelbontású képernyőt HDMI porton keresztül csatlakoztatja a Full HD videók megtekintéséhez vagy a nagy képernyőn való játékhoz.

 

Paraméterek

Méret

Szélesség 148 mm (14,8 cm)
Magasság 100 mm (10 cm)
Tömeg 0,1 kg
Kód:  BA106f
Termékszám:  bananaPi-R2

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15