Oldal frissítése

Rottner SYDNEY 65

Ingyenes
szállítás boltjainkba
302 290 Ft

Rottner SYDNEY 65

Megbízható és nem túlságosan drága megoldást keresel kevés pénz, értéktárgyak vagy dokumentumok megőrzéséhez? Akkor a széf a megfelelő választás. Ebben a kategóriában az egyik legnépszerűbb árucikk a(z) Rottner SYDNEY 65 otthoni széf. Biztonságosan elraktározhatod benne az értéktárgyakat, a készpénzt és a bizalmas dokumentumokat. A biztonság fokozása érdekében padlóra kell rögzíteni. A széf abban tér el a trezortól, hogy nem rendelkezik tanúsítvánnyal. Ezt a tényt azonban ellensúlyozza a kedvezőbb vételár, valamint ez semmiképpen sem jelenti azt, hogy aggódnod kellene az értéktárgyaidért. Kinyitása elektronikus zárral történik, amelyen elég beütnöd a kódot. A(z) Rottner SYDNEY 65 széf antracit színkivitelű. A minőségi és effektív védelemmel csökkentheted az értékeidért való aggodalmadat.

A(z) Rottner SYDNEY 65 kulcsfontosságú jellemzői

  • Hatalmas előnye a tűzálló burkolat, amely akár 60 perc időtartamú tűznek is ellenáll
  • Az otthoni széf könnyű kezelhetősége és kompaktsága miatt közkedvelt
  • A(z) Rottner SYDNEY 65 széf bezárása elektronikus zár segítségével történik
  • A(z) padlóra való telepítéshez lyukakat is fúrtak a felületére

A(z) Rottner SYDNEY 65 széf további jellemzői

Vásárlás előtt lényeges tudni, hogy mit fogsz benne tárolni. Méretei szempontjából a(z) Rottner SYDNEY 65 a nagyobb széfek csoportjába tartozik. Ennek a modelltípusnak a külső méretei 71,5 × 48,5 × 47,5 cm. Belső méretei pedig 52,5 × 34,5 × 30 cm. A(z) Rottner által gyártott széf súlya 85 kg, ami nincs hatással arra, hogy milyen szintű védelmet nyújt. Ezt inkább a védőborítás határozza meg. Ez a paraméter elsődlegesen olyan okok miatt van megadva, mint például a költözködés.

Paraméterek

Tulajdonságok

Trezor típusa Otthoni trezor, Tűzálló
Rögzítés Padlóra
Tűzállóság 60 perc
Zár Elektronický na kód
Tanúsítvány Tanúsítvány nélküli

Külső méretek

Külső magasság 71,5 cm
Külső mélység 47,5 cm
Külső szélesség 48,5 cm
Tömeg 85 kg

Belső méretek

Belső magasság 52,5 cm
Belső szélesség 34,5 cm
Belső mélység 30 cm

Szín

Szín Antracit
Kód:  ROTSE128
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  T05438
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15