Oldal frissítése

Rottner SATURN LE-30

60 990 Ft

Rottner SATURN LE-30

Megbízható, de nem túl drága megoldást keresel kevés pénz, értéktárgyak vagy dokumentumok megőrzéséhez? Hogyha igen, akkor a széf az ideális választás. Ebben a kategóriában az egyik legkedveltebb termék a(z) Rottner SATURN LE-30 otthoni széf. Biztonságosan elraktározhatod benne a készpénzt, az értéktárgyakat és a bizalmas iratokat. A nagyobb biztonság érdekében falba kell rögzíteni. A széf abban különbözik a trezortól, hogy a burkolata és a zárja nem rendelkezik tanúsítvánnyal. Ezt a tényt azonban ellensúlyozza az alacsonyabb vételár, valamint ez semmiképp sem jelenti azt, hogy aggódnod kellene az értéktárgyaidért. Bezárása kulccsal történik. Így nem fog előfordulni az, hogy elfelejted a számkódot. Az egyrétegű falszerkezet meghiúsítja az oldalról történő behatolást a széfbe. A(z) Rottner SATURN LE-30 széf szürke színkivitelű. A minőségi védelemmel csökkentheted az értékeidért való félelmedet.

A(z) Rottner SATURN LE-30 alapvető előnyei

  • Az otthoni széf egyszerű kezelhetősége és kompaktsága miatt közkedvelt
  • A(z) Rottner SATURN LE-30 széf bezárása kulcs segítségével valósul meg
  • Egyrétegű konstrukcióval bír
  • A(z) falba történő telepítéshez lyukakat is fúrtak a felületére
  • Térfogata: 37 l

A(z) Rottner SATURN LE-30 széf méretei

Vásárlás előtt érdemes tudni, hogy mit fogsz benne tárolni. Méretei alapján a(z) Rottner SATURN LE-30 a közepes széfek közé sorolható. Ennek a típusnak a külső méretei 31,5 × 45 × 36 cm. Ami pedig a belső méreteit illeti, azok 29 × 44 × 29,5 cm. A(z) Rottner által tervezett széf tömege 25 kg, ami nem befolyásolja azt, hogy milyen szintű védelmet nyújt. Ezt inkább a borítás határozza meg. Ez a paraméter elsősorban olyan okok miatt van megadva, mint például a költözködés. A tárgyak tárolásához 37 l térfogatú helyet kínál.

Paraméterek

Szín

Szín Szürke

Külső méretek

Külső magasság 31,5 cm
Külső mélység 36 cm
Külső szélesség 45 cm
Tömeg 25 kg

Belső méretek

Belső magasság 29 cm
Belső szélesség 44 cm
Belső mélység 29,5 cm

Tulajdonságok

Trezor típusa Otthoni trezor
Rögzítés Falba
Köpeny Egyrétegű
Űrtartalom 37 l
Zár Kulcs
Tanúsítvány Tanúsítvány nélküli
Kód:  ROTSE059
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  T03140
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15