Oldal frissítése

Rottner RFID-LAP

90 090 Ft

Rottner RFID-LAP

Megbízható és nem túlságosan drága megoldást keresel kevés pénz, értéktárgyak vagy dokumentumok megőrzéséhez? Ha igen, akkor a széf a jó választás. Ebben a kategóriában az egyik legkedveltebb árucikk a(z) Rottner RFID-LAP otthoni széf. Biztonságosan elraktározhatod benne a készpénzt, az értéktárgyakat és a bizalmas iratokat. Méreteit nézve a(z) Rottner szállodai széf úti okmányok, készpénz és ékszerek tárolására alkalmas. A feledékeny vendégeknek kétségkívül tetszeni fog az az opció, hogy kinyitható egy speciális kulccsal, amelyet elkérhetnek a recepción. A biztonság növelése érdekében padlóra kell rögzíteni. A széf abban különbözik a trezortól, hogy a burkolata és a zárja nem rendelkezik tanúsítvánnyal. Ezt a tényt azonban kompenzálja a kedvezőbb vételár, valamint ez semmiféleképpen sem jelenti azt, hogy aggódnod kellene az értéktárgyaidért. Kinyitása elektronikus zár segítségével történik, amelyen elég beütnöd a kódot. A(z) Rottner RFID-LAP széf antracit színű. A minőségi és hatékony védelemmel csökkentheted az értékeidért való aggodalmadat.

A(z) Rottner RFID-LAP kulcsfontosságú előnyei

  • Az otthoni széf könnyű kezelhetősége és kompaktsága miatt népszerű
  • A szállodai széfet akárki tudja használni
  • A(z) Rottner RFID-LAP széf kinyitása és bezárása elektronikus zárral történik
  • A(z) padlóra való telepítéshez lyukak is elő vannak készítve rajta

A(z) Rottner RFID-LAP széf további paraméterei

Vásárlás előtt célravezető tudni, hogy mit fogsz benne tárolni. Méretei révén a(z) Rottner RFID-LAP a kisebb széfek kategóriájába tartozik. Ennek a modellvariánsnak a külső méretei 20 × 43,5 × 37 cm. Ami pedig a belső méreteit illeti, azok 19,5 × 43 × 31 cm. A(z) Rottner által gyártott széf súlya 10 kg, ami nincs hatással arra, hogy milyen szintű védelmet nyújt. Ezt inkább a borítás határozza meg. Ez a paraméter elsődlegesen olyan okok miatt van megadva, mint például a költözés.

Paraméterek

Tulajdonságok

Trezor típusa Otthoni trezor, Szállodai széf
Rögzítés Padlóra
Zár Elektronický na kód
Tanúsítvány Tanúsítvány nélküli

Külső méretek

Külső magasság 20 cm
Külső mélység 37 cm
Külső szélesség 43,5 cm
Tömeg 10 kg

Belső méretek

Belső magasság 19,5 cm
Belső szélesség 43 cm
Belső mélység 31 cm

Szín

Szín Antracit
Kód:  ROTSE191
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  T06213
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10