Oldal frissítése

Rottner MOTION

5 1 értékelés
116 490 Ft

Rottner MOTION

Megbízható és nem drága megoldást keresel kevés pénz, dokumentumok vagy értéktárgyak megőrzéséhez? Akkor a széf a tökéletes választás. Ebben a kategóriában az egyik legkedveltebb árucikk a(z) Rottner MOTION otthoni széf. Biztonságosan elraktározhatod benne a készpénzt, az értéktárgyakat és a bizalmas dokumentumokat. Méreteit tekintve a(z) Rottner szállodai széf úti okmányok, ékszerek és készpénz tárolására alkalmas. A feledékeny vendégeknek bizonyosan tetszeni fog az az opció, hogy kinyitható egy speciális kulccsal, amelyet elkérhetnek a recepción. A biztonság növelése érdekében padlóra kell rögzíteni. A széf abban különbözik a trezortól, hogy a burkolata és a zárja nem rendelkezik tanúsítvánnyal. Ezt a tényt azonban ellensúlyozza az alacsonyabb vételár, illetve ez semmiképpen sem jelenti azt, hogy aggódnod kellene az értéktárgyaidért. Bezárása elektronikus zár segítségével történik, amelyen elég bepötyögnöd a kódot. A(z) Rottner MOTION széf antracit színű. A minőségi és effektív védelemmel csökkentheted az értékeidért való félelmedet.

A(z) Rottner MOTION legfontosabb jellemzői

  • Az otthoni széf kompaktsága és könnyű kezelhetősége miatt népszerű
  • A szállodai széfet egyszerű kezelni
  • A(z) Rottner MOTION széf kinyitása és bezárása elektronikus zár segítségével zajlik
  • A(z) padlóra való telepítéshez lyukakat is előkészítettek a felületén

A(z) Rottner MOTION széf egyéb paraméterei

Vásárlás előtt célszerű tudni, hogy mit fogsz benne tárolni. Méreteit nézve a(z) Rottner MOTION a kicsi széfek közé sorolható. Ennek a modellváltozatnak a külső méretei 20 × 47 × 37 cm. Belső méretei pedig 12,5 × 38 × 30 cm. A(z) Rottner márkájú széf tömege 16 kg, ami nincs befolyással arra, hogy milyen szintű védelmet nyújt. Ezt inkább a védőborítás határozza meg. Ez a paraméter mindenekelőtt olyan okok miatt van megadva, mint például a költözés.

Paraméterek

Tulajdonságok

Trezor típusa Otthoni trezor, Szállodai széf
Rögzítés Padlóra
Zár Elektronický na kód
Tanúsítvány Tanúsítvány nélküli

Külső méretek

Külső magasság 20 cm
Külső mélység 37 cm
Külső szélesség 47 cm
Tömeg 16 kg

Belső méretek

Belső magasság 12,5 cm
Belső szélesség 38 cm
Belső mélység 30 cm

Szín

Szín Antracit
Kód:  ROTSE194
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  T06152
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05