Oldal frissítése

Rottner JUPITER 2EL

41 690 Ft

Rottner JUPITER 2EL

Megbízható, de nem túl drága megoldást keresel értéktárgyak, dokumentumok vagy kevés pénz megőrzéséhez? Akkor a széf a jó választás. Ebben a kategóriában az egyik legkedveltebb termék a(z) Rottner JUPITER 2EL otthoni széf. Biztonságosan elraktározhatod benne a készpénzt, az értéktárgyakat és a bizalmas dokumentumokat. Méretei szempontjából a(z) Rottner szállodai széf úti okmányok, készpénz és ékszerek tárolására alkalmas. A feledékeny vendégeknek biztosan tetszeni fog az az opció, hogy kinyitható egy speciális kulccsal, amelyet elkérhetnek a recepción. A biztonság növelése érdekében padlóra kell rögzíteni. A széf abban különbözik a trezortól, hogy a burkolata és a zárja nem rendelkezik tanúsítvánnyal. Ezt a tényt azonban kompenzálja az alacsonyabb vételár, valamint ez semmiképp sem jelenti azt, hogy aggodalmaskodnod kellene az értéktárgyaidért. A választást az is leegyszerűsíti, hogy melyik biztonsági osztályba tartozik, ami ennél a modellváltozatnál Z1. Bezárása és kinyitása elektronikus zár segítségével történik, amelyen elég beütnöd a kódot. A(z) Rottner JUPITER 2EL széf antracit színű. A minőségi és hatékony védelemmel csökkentheted az értékeidért való aggodalmadat.

A(z) Rottner JUPITER 2EL kulcsfontosságú jellemzői

  • Az otthoni széf könnyű kezelhetősége és kompaktsága miatt népszerű
  • A szállodai széfet egyszerű kezelni
  • Biztonsági osztálya: Z1
  • A(z) Rottner JUPITER 2EL széf bezárása elektronikus zár segítségével valósul meg
  • A(z) padlóra történő telepítéshez lyukakat is fúrtak a felületére

A(z) Rottner JUPITER 2EL széf további paraméterei

Vásárlás előtt célravezető tudni, hogy mit fogsz benne tárolni. Méreteit nézve a(z) Rottner JUPITER 2EL a kisebb széfek kategóriájába tartozik. Ennek a modellvariánsnak a külső méretei 17 × 31 × 28 cm. Ami pedig a belső méreteit illeti, azok 16,5 × 30,5 × 16,5 cm. A(z) Rottner márkájú széf tömege 5 kg, ami nincs befolyással arra, hogy milyen szintű védelmet nyújt. Ezt inkább a védőburkolat határozza meg. Ez a paraméter elsődlegesen olyan okok miatt van megadva, mint például a költözködés.

Paraméterek

Tulajdonságok

Trezor típusa Otthoni trezor, Szállodai széf
Rögzítés Padlóra
Biztonsági osztály Z1
Zár Elektronický na kód
Tanúsítvány Tanúsítvány nélküli

Külső méretek

Külső magasság 17 cm
Külső mélység 28 cm
Külső szélesség 31 cm
Tömeg 5 kg

Belső méretek

Belső magasság 16,5 cm
Belső szélesség 30,5 cm
Belső mélység 16,5 cm

Szín

Szín Antracit
Kód:  ROTSE254
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  T06447
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10