Oldal frissítése

Rottner JUPITER 1

15 990 Ft

Rottner JUPITER 1

Megbízható és nem drága megoldást keresel kevés pénz, dokumentumok vagy értéktárgyak megőrzéséhez? Ha igen, akkor a széf a jó választás. Ebben a kategóriában az egyik legnépszerűbb termék a(z) Rottner JUPITER 1 otthoni széf. Biztonságosan elraktározhatod benne az értéktárgyakat, a készpénzt és a bizalmas iratokat. Méreteit nézve a(z) Rottner szállodai széf úti okmányok, készpénz és ékszerek tárolására alkalmas. A feledékeny vendégeknek miden bizonnyal tetszeni fog az az opció, hogy kinyitható egy speciális kulccsal, amelyet elkérhetnek a recepción. A fokozottabb biztonság érdekében padlóra kell rögzíteni. A széf abban különbözik a trezortól, hogy a zárja és a burkolata nem rendelkezik tanúsítvánnyal. Ezt a tényt azonban kiegyenlíti az alacsonyabb vételár, valamint ez semmiképp sem jelenti azt, hogy aggódnod kellene az értéktárgyaidért. Bezárása kulcs segítségével történik. Így nem fog megesni az, hogy elfelejted a számkódot. A(z) Rottner JUPITER 1 széf antracit színű. A minőségi és hatékony védelemmel csökkentheted az értékeidért való félelmedet.

A(z) Rottner JUPITER 1 főbb jellemzői

  • Az otthoni széf könnyű kezelhetősége és kompaktsága miatt népszerű
  • A szállodai széf egyszerűen kezelhető
  • A(z) Rottner JUPITER 1 széf kinyitása és bezárása kulcs segítségével történik
  • A(z) padlóra történő telepítéshez lyukak is elő vannak készítve a felületén

A(z) Rottner JUPITER 1 széf egyéb paraméterei

Vásárlás előtt fontos tudni, hogy mit fogsz benne tárolni. Méretei révén a(z) Rottner JUPITER 1 a kis széfek közé sorolható. Ennek a modelltípusnak a külső méretei 17 × 23 × 17 cm. Belső méretei pedig 16,5 × 22,5 × 13,4 cm. A(z) Rottner márkájú széf súlya 2,5 kg, ami nincs hatással arra, hogy milyen szintű védelmet nyújt. Ezt inkább a borítás határozza meg. Ez az adat elsősorban olyan okok miatt van megadva, mint például a költözködés.

Paraméterek

Tulajdonságok

Trezor típusa Otthoni trezor, Szállodai széf
Rögzítés Padlóra
Zár Kulcs
Tanúsítvány Tanúsítvány nélküli

Külső méretek

Külső magasság 17 cm
Külső mélység 17 cm
Külső szélesség 23 cm
Tömeg 2,5 kg

Belső méretek

Belső magasság 16,5 cm
Belső szélesség 22,5 cm
Belső mélység 13,4 cm

Szín

Szín Antracit
Kód:  xxROTSE251
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  T06443
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20