Oldal frissítése

Rottner JUPITER 1

4,0 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Rottner JUPITER 1

Megbízható és olcsó megoldást keresel értéktárgyak, dokumentumok vagy kevés pénz megőrzéséhez? Akkor a széf az ideális választás. A(z) Rottner JUPITER 1 biztonsági láda elsősorban univerzális használata miatt elterjedt. Ezenfelül biztonságban tartja a különféle méretű és jellegű tárgyakat. A lehető legnagyobb biztonság érdekében falba kell rögzíteni. A széf abban tér el a trezortól, hogy nem rendelkezik tanúsítvánnyal. Ezt a tényt azonban kompenzálja a kedvezőbb vételár, valamint ez semmiképp sem jelenti azt, hogy aggódnod kellene az értéktárgyaidért. Bezárása kulcs segítségével történik. Így nem fog előfordulni az, hogy elfelejted a számkódot. A(z) Rottner JUPITER 1 széf antracitszürke színkivitelű. A minőségi és hatékony védelemmel csökkentheted az értékeidért való aggodalmadat.

A(z) Rottner JUPITER 1 legfőbb paraméterei

  • A biztonsági láda rengeteg felhasználási lehetőséget kínál
  • A(z) Rottner JUPITER 1 széf bezárása kulcs segítségével valósul meg
  • A(z) falba való telepítéshez lyukak is elő vannak készítve a felületén

A(z) Rottner JUPITER 1 széf további paraméterei

Vásárlás előtt célravezető tudni, hogy mit fogsz benne tárolni. Méretei szempontjából a(z) Rottner JUPITER 1 a kicsi széfek közé sorolható. Ennek a modellvariánsnak a külső méretei 17 × 23 × 17 cm. Belső méretei pedig 16,5 × 22,5 × 13,4 cm. A(z) Rottner-JUPITER 1 által gyártott széf tömege 2,5 kg, ami nem befolyásolja azt, hogy milyen szintű biztonságot nyújt. Ezt inkább a burkolat határozza meg. Ez az adat elsősorban olyan okok miatt van megadva, mint például a költözés.

Paraméterek

Szín

Szín Antracit

Külső méretek

Külső magasság 17 cm
Külső mélység 17 cm
Külső szélesség 23 cm
Tömeg 2,5 kg

Belső méretek

Belső magasság 16,5 cm
Belső szélesség 22,5 cm
Belső mélység 13,4 cm

Használat

Használat Biztonsági rendszer

Tulajdonságok

Trezor típusa Biztonsági láda
Rögzítés Falba
Zár Kulcs
Kód:  ROTSE251
Termékszám:  T06443

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15