Oldal frissítése

Rottner HOMESTAR 4

65 890 Ft

Rottner HOMESTAR 4

Megbízható és nem drága megoldást keresel dokumentumok, kevés pénz vagy értéktárgyak megőrzéséhez? Ha igen, akkor a széf a tökéletes választás. Ebben a kategóriában az egyik legnépszerűbb termék a(z) Rottner HOMESTAR 4 otthoni széf. Biztonságosan elraktározhatod benne a készpénzt, az értéktárgyakat és a bizalmas iratokat. A biztonság növelése érdekében padlóra kell rögzíteni. A széf abban különbözik a trezortól, hogy nem rendelkezik tanúsítvánnyal. Ezt a tényt azonban ellensúlyozza a kedvezőbb vételár, valamint ez semmiféleképp sem jelenti azt, hogy aggódnod kellene az értéktárgyaidért. Kinyitása kulccsal történik. Így nem fog előfordulni az, hogy elfelejted a számkódot. A(z) Rottner HOMESTAR 4 széf antracit színkivitelű. A minőségi és effektív védelemmel csökkentheted az értékeidért való aggodalmadat.

A(z) Rottner HOMESTAR 4 kulcsfontosságú tulajdonságai

  • Az otthoni széf könnyű kezelhetősége és kompaktsága miatt népszerű
  • A(z) Rottner HOMESTAR 4 széf kinyitása és bezárása kulcs segítségével valósul meg
  • A(z) padlóra történő telepítéshez lyukakat is fúrtak rá

A(z) Rottner HOMESTAR 4 széf további paraméterei

Vásárlás előtt célszerű tudni, hogy mit fogsz benne tárolni. Méreteit tekintve a(z) Rottner HOMESTAR 4 a közepes széfek közé sorolható. Ennek a modellváltozatnak a külső méretei 41,5 × 31 × 35 cm. Belső méretei pedig 41,2 × 30,7 × 29,9 cm. A(z) Rottner márkájú széf tömege 12 kg, ami nincs befolyással arra, hogy milyen szintű védelmet nyújt. Ezt inkább a burkolat határozza meg. Ez az adat elsősorban olyan okok miatt van megadva, mint például a költözés.

Paraméterek

Szín

Szín Antracit

Külső méretek

Külső magasság 41,5 cm
Külső mélység 35 cm
Külső szélesség 31 cm
Tömeg 12 kg

Belső méretek

Belső magasság 41,2 cm
Belső szélesség 30,7 cm
Belső mélység 29,9 cm

Tulajdonságok

Trezor típusa Otthoni trezor
Rögzítés Padlóra
Zár Kulcs
Kód:  ROTSE126
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  T06200
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20