Oldal frissítése

Rottner HOMESTAR 3 EL

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Rottner HOMESTAR 3 EL

Megbízható és olcsó megoldást keresel kevés pénz, értéktárgyak vagy dokumentumok megőrzéséhez? Ha igen, akkor a széf a tökéletes választás. Ebben a kategóriában az egyik legkeresettebb termék a(z) Rottner HOMESTAR 3 EL otthoni széf. Biztonságosan elraktározhatod benne a készpénzt, az értéktárgyakat és a bizalmas iratokat. A nagyobb biztonság érdekében padlóra kell rögzíteni. A széf abban különbözik a trezortól, hogy nem rendelkezik tanúsítvánnyal. Ezt a tényt azonban kiegyenlíti az alacsonyabb vételár, illetve ez semmiképp sem jelenti azt, hogy aggódnod kellene az értéktárgyaidért. Bezárása és kinyitása elektronikus zár segítségével történik, amelyen elegendő beütnöd a kódot. Az egyrétegű falszerkezet meggátolja az oldalról történő behatolást a széfbe. Rögzítőelemeket szintén mellékeltek hozzá, így már csak egy fúróra lesz szükséged. A(z) Rottner HOMESTAR 3 EL széf antracitszürke színkivitelű. A minőségi és hatékony védelemmel csökkentheted az értékeidért való aggodalmadat.

A(z) Rottner HOMESTAR 3 EL kulcsfontosságú paraméterei

  • Az otthoni széf egyszerű kezelhetősége és kompaktsága miatt közkedvelt
  • A(z) Rottner HOMESTAR 3 EL széf kinyitása és bezárása elektronikus zár segítségével zajlik
  • Egyrétegű szerkezettel bír
  • A csomagolás rögzítőelemeket is tartalmaz
  • A(z) padlóra való telepítéshez lyukakat is előkészítettek a felületén

A(z) Rottner HOMESTAR 3 EL széf egyéb paraméterei

Vásárlás előtt fontos tudni, hogy mit fogsz benne tárolni. Méretei szempontjából a(z) Rottner HOMESTAR 3 EL a közepes széfek csoportjába tartozik. Ennek a modellnek a külső méretei 25 × 35 × 25 cm. Ami pedig a belső méreteit illeti, azok 24,8 × 34,8 × 19,9 cm. A(z) Rottner által tervezett széf tömege 6 kg, ami nem befolyásolja azt, hogy milyen szintű védelmet nyújt. Ezt inkább a védőburkolat határozza meg. Ez a paraméter elsősorban olyan okok miatt van megadva, mint például a költözés.

Paraméterek

Szín

Szín Antracit

Külső méretek

Külső magasság 25 cm
Külső mélység 25 cm
Külső szélesség 35 cm
Tömeg 6 kg

Belső méretek

Belső magasság 24,8 cm
Belső szélesség 34,8 cm
Belső mélység 19,9 cm

Tulajdonságok

Trezor típusa Otthoni trezor
Rögzítés Padlóra
Köpeny Egyrétegű
Zár Elektronický na kód
Kód:  ROTSE125
Termékszám:  T06199
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15