Oldal frissítése

Rottner HomeStar 2 EL

4,5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Rottner HomeStar 2 EL

Megbízható és nem túlságosan drága megoldást keresel kevés pénz, értéktárgyak vagy dokumentumok megőrzéséhez? Amennyiben igen, akkor a széf a jó választás. Ebben a kategóriában az egyik legnépszerűbb termék a(z) Rottner HomeStar 2 EL otthoni széf. Biztonságosan elraktározhatod benne a készpénzt, az értéktárgyakat és a bizalmas iratokat. A fokozottabb biztonság érdekében falba és padlóra kell rögzíteni. A széf abban tér el a trezortól, hogy a zárja és a burkolata nem rendelkezik tanúsítvánnyal. Ezt a tényt azonban ellensúlyozza a kedvezőbb vételár, illetve ez semmiféleképp sem jelenti azt, hogy aggódnod kellene az értéktárgyaidért. Kinyitása és bezárása elektronikus zárral történik, amelyen elegendő beütnöd a kódot. Az egyrétegű falszerkezet útját állja az oldalról történő behatolásnak a széfbe. Rögzítőelemeket is mellékeltek hozzá, így már csak egy fúróra lesz szükséged. A(z) Rottner HomeStar 2 EL széf fekete színű. A minőségi és hatékony védelemmel csökkentheted az értékeidért való aggodalmadat.

A(z) Rottner HomeStar 2 EL alapvető jellemzői

  • Az otthoni széf kompaktsága és könnyű kezelhetősége miatt népszerű
  • A(z) Rottner HomeStar 2 EL széf kinyitása és bezárása elektronikus zár segítségével valósul meg
  • Egyrétegű konstrukcióval rendelkezik
  • A csomagba rögzítőelemeket is raktak
  • A(z) falba és padlóra való telepítéshez lyukakat is előkészítettek a felületén
  • Térfogat: 6 l

A(z) Rottner HomeStar 2 EL széf további paraméterei

Vásárlás előtt érdemes tudni, hogy mit fogsz benne tárolni. Méreteit tekintve a(z) Rottner HomeStar 2 EL a kis széfek közé tartozik. Ennek a modellnek a külső méretei 19 × 25 × 19 cm. Ami pedig a belső méreteit illeti, azok 18,5 × 24,5 × 19 cm. A(z) Rottner által készített széf súlya 3,5 kg, ami nincs befolyással arra, hogy milyen szintű biztonságot nyújt. Ezt inkább a borítás határozza meg. Ez az adat elsősorban olyan okok miatt van megadva, mint például a költözés. A tárgyak megőrzéséhez 6 l űrtartalmú helyet kínál.

Paraméterek

Szín

Szín Fekete

Külső méretek

Külső magasság 19 cm
Külső mélység 19 cm
Külső szélesség 25 cm
Tömeg 3,5 kg

Belső méretek

Belső magasság 18,5 cm
Belső szélesség 24,5 cm
Belső mélység 19 cm

Tulajdonságok

Trezor típusa Otthoni trezor
Rögzítés Falba, Padlóra
Köpeny Egyrétegű
Űrtartalom 6 l
Zár Elektronický na kód
Kód:  ADSF036
Termékszám:  T06085
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15