Oldal frissítése

Rottner HOME CASE-3

21 990 Ft

Rottner HOME CASE-3

Megbízható és nem túlságosan drága megoldást keresel értéktárgyak, kevés pénz vagy dokumentumok megőrzéséhez? Amennyiben igen, akkor a széf az ideális választás. Ebben a kategóriában az egyik legkeresettebb termék a(z) Rottner HOME CASE-3 otthoni széf. Biztonságosan elraktározhatod benne az értéktárgyakat, a készpénzt és a bizalmas dokumentumokat. Méretei alapján a(z) Rottner szállodai széf úti okmányok, ékszerek és készpénz tárolására alkalmas. A feledékeny vendégeknek miden bizonnyal tetszeni fog az az opció, hogy kinyitható egy speciális kulccsal, amelyet elkérhetnek a recepción. A nagyobb biztonság érdekében padlóra kell rögzíteni. A széf abban különbözik a trezortól, hogy nem rendelkezik tanúsítvánnyal. Ezt a tényt azonban kompenzálja az alacsonyabb vételár, valamint ez semmiféleképpen sem jelenti azt, hogy aggódnod kellene az értéktárgyaidért. Kinyitása és bezárása kulccsal történik. Így nem fog megesni az, hogy elfelejted a kódot. A(z) Rottner HOME CASE-3 széf világosszürke színű. A minőségi és hatékony védelemmel csökkentheted az értékeidért való félelmedet.

A(z) Rottner HOME CASE-3 kulcsfontosságú jellemzői

  • Az otthoni széf egyszerű kezelhetősége és kompaktsága miatt közkedvelt
  • Egyszerű kezelés és kompakt méretek - ezek a szállodai széf jellemzői
  • A(z) Rottner HOME CASE-3 széf kinyitása és bezárása kulccsal zajlik
  • A(z) padlóra történő telepítéshez lyukak is elő vannak készítve rajta

A(z) Rottner HOME CASE-3 széf további jellemzői

Vásárlás előtt célravezető tudni, hogy mit fogsz benne tárolni. Méretei révén a(z) Rottner HOME CASE-3 a kicsi széfek kategóriájába tartozik. Ennek a típusnak a külső méretei 19 × 37 × 26 cm. Belső méretei pedig 18,5 × 36,5 × 24,5 cm. A(z) Rottner által készített széf súlya 5 kg, ami nincs befolyással arra, hogy milyen szintű védelmet nyújt. Ezt inkább a burkolat határozza meg. Ez az adat elsősorban olyan okok miatt van megadva, mint például a költözködés.

Paraméterek

Tulajdonságok

Trezor típusa Otthoni trezor, Szállodai széf
Rögzítés Padlóra
Zár Kulcs
Tanúsítvány Tanúsítvány nélküli

Külső méretek

Külső magasság 19 cm
Külső mélység 26 cm
Külső szélesség 37 cm
Tömeg 5 kg

Belső méretek

Belső magasság 18,5 cm
Belső szélesség 36,5 cm
Belső mélység 24,5 cm

Szín

Szín Világosszürke
Kód:  ROTSE218
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  T06372
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20