Oldal frissítése

Rottner HOME CASE-1

15 990 Ft

Rottner HOME CASE-1

Megbízható és nem drága megoldást keresel kevés pénz, értéktárgyak vagy dokumentumok megőrzéséhez? Akkor a széf a jó választás. Ebben a kategóriában az egyik legnépszerűbb árucikk a(z) Rottner HOME CASE-1 otthoni széf. Biztonságosan elraktározhatod benne a készpénzt, a bizalmas dokumentumokat és az értéktárgyakat. Méretei szempontjából a(z) Rottner szállodai széf ékszerek, készpénz és úti okmányok tárolására alkalmas. A feledékeny vendégeknek kétségtelenül tetszeni fog az az opció, hogy kinyitható egy speciális kulccsal, amelyet elkérhetnek a recepción. A biztonság fokozása érdekében padlóra kell rögzíteni. A széf abban tér el a trezortól, hogy a zárja és a burkolata nem rendelkezik tanúsítvánnyal. Ezt a tényt azonban kiegyenlíti az alacsonyabb vételár, valamint ez semmiképp sem jelenti azt, hogy aggódnod kellene az értéktárgyaidért. Kinyitása kulcs segítségével történik. Így nem fog megesni az, hogy elfelejted a számkódot. A(z) Rottner HOME CASE-1 széf világosszürke színkivitelű. A minőségi és effektív védelemmel csökkentheted az értékeidért való aggodalmadat.

A(z) Rottner HOME CASE-1 kulcsfontosságú paraméterei

  • Az otthoni széf könnyű kezelhetősége és kompaktsága miatt népszerű
  • A szállodai széf egyszerűen kezelhető
  • A(z) Rottner HOME CASE-1 széf kinyitása kulccsal történik
  • A(z) padlóra történő telepítéshez lyukakat is előkészítettek a felületén

A(z) Rottner HOME CASE-1 széf méretei

Vásárlás előtt célszerű tudni, hogy mit fogsz benne tárolni. Méretei szempontjából a(z) Rottner HOME CASE-1 a kis széfek csoportjába tartozik. Ennek a modellváltozatnak a külső méretei 10 × 25 × 23 cm. Ami pedig a belső méreteit illeti, azok 9,5 × 24,5 × 21,5 cm. A(z) Rottner által tervezett széf súlya 2 kg, ami nem befolyásolja azt, hogy milyen szintű biztonságot nyújt. Ezt inkább a védőburkolat határozza meg. Ez a paraméter elsősorban olyan okok miatt van megadva, mint például a költözés.

Paraméterek

Szín

Szín Világosszürke

Külső méretek

Külső magasság 10 cm
Külső mélység 23 cm
Külső szélesség 25 cm
Tömeg 2 kg

Belső méretek

Belső magasság 9,5 cm
Belső szélesség 24,5 cm
Belső mélység 21,5 cm

Tulajdonságok

Trezor típusa Otthoni trezor, Szállodai széf
Rögzítés Padlóra
Zár Kulcs
Tanúsítvány Tanúsítvány nélküli
Kód:  ROTSE216
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  T06370
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20