Oldal frissítése

Rottner FIRE DATA BOX-2

60 290 Ft

Rottner FIRE DATA BOX-2

Megbízható, de nem túl drága megoldást keresel kevés pénz, dokumentumok vagy értéktárgyak megőrzéséhez? Amennyiben igen, akkor a széf a helyes választás. Ebben a kategóriában az egyik legnépszerűbb termék a(z) Rottner FIRE DATA BOX-2 otthoni széf. Biztonságosan elraktározhatod benne a készpénzt, az értéktárgyakat és a bizalmas dokumentumokat. A fokozottabb biztonság érdekében padlóra kell rögzíteni. A széf abban tér el a trezortól, hogy nem rendelkezik tanúsítvánnyal. Ezt a tényt azonban kiegyenlíti az alacsonyabb vételár, valamint ez semmiféleképpen sem jelenti azt, hogy aggódnod kellene az értéktárgyaidért. Kinyitása kulccsal történik. Így nem fog előfordulni az, hogy elfelejted a számkódot. A(z) Rottner FIRE DATA BOX-2 széf fekete színkivitelű. A minőségi és effektív védelemmel csökkentheted az értékeidért való aggodalmadat.

A(z) Rottner FIRE DATA BOX-2 kulcsfontosságú jellemzői

  • Óriási pozitívuma a tűzálló burkolat, amely akár 30 perc időtartamú tűznek is képes ellenállni
  • Az otthoni széf könnyű kezelhetősége és kompaktsága miatt közkedvelt
  • A(z) Rottner FIRE DATA BOX-2 széf bezárása és kinyitása kulccsal történik
  • A(z) padlóra történő telepítéshez lyukakat is előkészítettek a felületén

A(z) Rottner FIRE DATA BOX-2 széf további paraméterei

Vásárlás előtt érdemes tudni, hogy mit fogsz benne tárolni. Méretei szempontjából a(z) Rottner FIRE DATA BOX-2 a kicsi széfek osztályába tartozik. Ennek a modellvariánsnak a külső méretei 16,5 × 44 × 37 cm. Ami pedig a belső méreteit illeti, azok 9,4 × 34,8 × 22,6 cm. A(z) Rottner által tervezett széf tömege 13 kg, ami nem befolyásolja azt, hogy milyen szintű biztonságot nyújt. Ezt inkább a védőborítás határozza meg. Ez az adat elsősorban olyan okok miatt van megadva, mint például a költözés.

Paraméterek

Tulajdonságok

Trezor típusa Otthoni trezor, Tűzálló
Rögzítés Padlóra
Tűzállóság 30 perc
Zár Kulcs
Tanúsítvány Tanúsítvány nélküli

Külső méretek

Külső magasság 16,5 cm
Külső mélység 37 cm
Külső szélesség 44 cm
Tömeg 13 kg

Belső méretek

Belső magasság 9,4 cm
Belső szélesség 34,8 cm
Belső mélység 22,6 cm

Szín

Szín Fekete
Kód:  ROTSE214
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  T06352
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20