Oldal frissítése

Rottner COVERCHEST

84 990 Ft

Rottner COVERCHEST

Megbízható és nem drága megoldást keresel értéktárgyak, kevés pénz vagy dokumentumok megőrzéséhez? Akkor a széf a tökéletes választás. Ebben a kategóriában az egyik legnépszerűbb árucikk a(z) Rottner COVERCHEST otthoni széf. Biztonságosan elraktározhatod benne az értéktárgyakat, a készpénzt és a bizalmas iratokat. Méreteit tekintve a(z) Rottner szállodai széf úti okmányok, készpénz és ékszerek tárolására alkalmas. A feledékeny vendégeknek biztosan tetszeni fog az az opció, hogy kinyitható egy speciális kulccsal, amelyet elkérhetnek a recepción. A fokozottabb biztonság érdekében padlóra kell rögzíteni. A széf abban különbözik a trezortól, hogy nem rendelkezik tanúsítvánnyal. Ezt a tényt azonban kiegyenlíti az alacsonyabb vételár, illetve ez semmiképpen sem jelenti azt, hogy aggódnod kellene az értéktárgyaidért. Bezárása elektronikus zár segítségével történik, amelyen elég beütnöd a kódot. A(z) Rottner COVERCHEST széf antracit színkivitelű. A minőségi védelemmel csökkentheted az értékeidért való félelmedet.

A(z) Rottner COVERCHEST főbb pozitívumai

  • Az otthoni széf könnyű kezelhetősége és kompaktsága miatt közkedvelt
  • Kompakt méretek és egyszerű kezelés - ezek a szállodai széf jellemzői
  • A(z) Rottner COVERCHEST széf kinyitása elektronikus zárral történik
  • A(z) padlóra történő telepítéshez lyukakat is fúrtak a felületére

A(z) Rottner COVERCHEST széf további paraméterei

Vásárlás előtt lényeges tudni, hogy mit fogsz benne tárolni. Méreteit nézve a(z) Rottner COVERCHEST a kisebb széfek csoportjába tartozik. Ennek a modellváltozatnak a külső méretei 11 × 40 × 35 cm. Ami pedig a belső méreteit illeti, azok 5,5 × 39,5 × 34,5 cm. A(z) Rottner által gyártott széf súlya 10,5 kg, ami nem befolyásolja azt, hogy milyen szintű védelmet nyújt. Ezt inkább a védőborítás határozza meg. Ez a paraméter elsődlegesen olyan okok miatt van megadva, mint például a költözés.

Paraméterek

Tulajdonságok

Trezor típusa Otthoni trezor, Szállodai széf
Rögzítés Padlóra
Zár Elektronický na kód
Tanúsítvány Tanúsítvány nélküli

Külső méretek

Külső magasság 11 cm
Külső mélység 35 cm
Külső szélesség 40 cm
Tömeg 10,5 kg

Belső méretek

Belső magasság 5,5 cm
Belső szélesség 39,5 cm
Belső mélység 34,5 cm

Szín

Szín Antracit
Kód:  ROTSE193
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  T06208
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20