Oldal frissítése

Rottner CASHMATIC BASIC

28 890 Ft

Rottner CASHMATIC BASIC

A Rottner CASHMATIC BASIC széf egy egyszerű és praktikus egy rétegű bútorszéf, amely praktikus bedobós mechanizmussal működik. Prémium minőségű acélt használtak a széf gyártásakor, amely gondoskodik az értékeid kiváló védelméről minden helyzetben. A széf belső térfogata 10,92 liter, ennek köszönhetően egyszerre nagyobb mennyiségű értéktárgyakat is elhelyezhetsz benne. A Rottner CASHMATIC BASIC bedobó mechanizmusának mérete 80 × 190 mm. A Rottner CASHMATIC BASIC széf páratlan minőségű mechanikus, kulcsos zárral büszkélkedhet, amelyet két darab kulcs tesz teljessé.


A Rottner CASHMATIC BASIC széf legfontosabb jellemzői

  • A készlet tartalmazza a széf rögzítéséhez szükséges anyagokat
  • Bedobó mechanizmus, mérete 80 × 190 mm
  • Mechanikus kulcsos zár 2 kulccsal
  • Rottner CASHMATIC BASIC széf első osztályú 1 mm-es acélból
  • Stabil belső zsanérokkal
  • Tömege 5 kg

Rottner minőségi acél széf

A Rottner CASHMATIC BASIC széf 1 mm-es szuper minőségű acélból készült, amely remekel tartósságával, mindeközben pedig lenyűgözően ellenáll a sérüléseknek is. A széf tömege 5 kg, nagy térfogatának hála sok értéktárgy számára biztosít helyet. Az illesztések további 15-60 mm-rel növelik a széf teljes mélységét.



A széf szilárd rögzítésének lehetősége

A széfben tárolt értéktárgyak fokozott biztonsága érdekében lehetőséged van a széf rögzítésére is, ezt a széf alján található 2 rögzítőfurattal illetve a széf hátulján elhelyezkedő 4 furattal teheted meg. A Rottner CASHMATIC BASIC széf rögzítéséhez szükséges minden anyagot megtalálsz a csomagban.



Paraméterek

Tulajdonságok

Trezor típusa Otthoni trezor, Bedobós
Rögzítés Padlóra
Köpeny Egyrétegű
Űrtartalom 10,92 l
Zár Kulcs
Tanúsítvány Tanúsítvány nélküli

Külső méretek

Külső magasság 38 cm
Külső mélység 11,5 cm
Külső szélesség 25 cm
Tömeg 5 kg

Belső méretek

Belső magasság 21 cm
Belső szélesség 24,4 cm
Belső mélység 8 cm

Szín

Szín Fekete
Kód:  ROTSE130
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  T06204
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20