Oldal frissítése

ROTO Maxi Farm

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ROTO Maxi Farm

A Roto egy korszerű építőkocka szett, amelyet soha nem fognak megunni a gyerekek. A gyors és egyszerű forrasztásnak köszönhetően a termék szilárdsága biztos és a gyerekek is rengeteg kombinációt építhetnek a szettből. A szett 255 darabos, amelyekből számos mezőgazdasági jármű építhető, útmutató alapján vagy saját kútfőből. A szettet arra tervezték, hogy fejlessze a képzeletet, kreativitást, a készségek együttes használatát és a kézügyességet. Minden egyes darabot kiváló minőségű műanyagból készítettek, amely megfelelő a mindennapi játékhoz.
Műszaki adatok:
Darabszám:
255
 
Ajánlott kor:
4+

Ez a játék megfelel az Európai Parlament és Tanács 2009. június 18-i, a játékok biztonságáról szóló irányelvnek és egyben a cseh előírásoknak. A termék megfelelőségi nyilatkozattal rendelkezik.

Kód:  EF089
Termékszám:  8592168140626

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20