Oldal frissítése

ROTO Kezdünk - Buldózer

5 1 értékelés
Kiegészítők a termékhez

ROTO Kezdünk - Buldózer

A Roto csúcskategóriás építőkészlet, melyet gyermekei soha nem unnak meg. Gyors és könnyű illesztéssel szilárd modelleket állíthatnak össze, számos építési kombinációt kipróbálhatnak. Az elkészült modellek működőképesek, erősek és tartósak. A készlet fejleszti a gyerekek képzelőerejét, kreativitását, kombinációs- és finommotorikus készségeit. Az egyes darabok kiváló minőségű műanyagból készültek, problémamentesen használhatók a mindennapi játék során.

Elnyerte tetszését a Roto építőjáték, de szeretné kipróbálni, mielőtt megvásárolna egy nagyobb készletet? A "Kezdj a Rotoval" kezdő sorozatot Önnek találták ki. A készlet egy buldózer összeállításához szükséges darabokat tartalmaz, melyeket később más Roto készletekkel is kombinálhat.
Paraméterek:
Sorozat:
Kezdj a Rotoval
 
Ajánlott kor:
4+

A játék megfelel az Európai Parlament és Tanács a játékok biztonságáról szóló 2009.június 18-i 2009/48/EK irányelvének és minden törvényi előírásnak a magyar jogszabályoknak megfelelően. Természetesen EC megfelelési nyilatkozattal is rendelkezik.

 

Kód:  EF083
Termékszám:  8592168140046

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05