Oldal frissítése

Roto Getting Started - Kisautó

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Roto Getting Started - Kisautó

A Roto egy vezető építőjáték márka, melyet gyermeke sosem fog megunni. A gyors és egyszerű illesztés stabil terméket biztosít, illetve számos építési kombinációt nyújt. A kész modell teljes mértékben működőképes, erős és tartós. A készlet célja, hogy fejlessze gyermeke képzelőerejét, a kreativitását, építési-, illetve motor készségeit. Az egyes darabok, amelyek kiváló minőségű műanyagból készültek, egyszerűen és problémamentesen használhatóak a mindennapi játékban.
Nem ismeri még a Roto játékokat? Esetleg ki szeretné próbálni, mielőtt több pénzt áldoz rá? Önnek találták ki a "Start with Rotem", azaz "Kezdje a Rotemmel" sorozatot. A dobozban megtalálhatók a darabok, melyek a kisautó modell építéséhez szükségesek. Ezeket később kombinálhatja más Roto készletekkel.
Műszaki adatok:
Sorozat:
"Kezdje a Rotemmel"
 
Ajánlott kor:
4+
 

Ez az játék megfelel az Európai Parlament és Tanács által 2009/48 / 2009. június 18-án meghatározott jogi normáknak, melyek a cseh törvényhozás által is elfogadottak. Természetesen erről készült CE egyezési nyilatkozat.

Kód:  EF081
Termékszám:  8592168140022

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10