Oldal frissítése

Rotel A12MKII-S

Ingyenes
szállítás boltjainkba
Leárazás -30 %
321 290 Ft 458 990 Ft

Rotel A12MKII-S

Rotel A12MKII-S HiFi erősítő ezüstszín2.0

Olyan minőségi készüléket keresel, amely komplex és teljesen kiegyensúlyozott hangzást, valamint nagy teljesítményt kínál? A Rotel A12MKII-S Hi-Fi erősítője ideális választás. A Rotel A12MKII-S 2.0 erősítő digitális és analóg kimenetekkel, valamint Bluetooth streaming képességgel is rendelkezik. Értékelni fogod a Moving Magnet phono bemenetet a lemezjátszó csatlakoztatásához. A Rotel A12MKII-S 2.0 erősítővel tiszta, torzításmentes hangzást érhetsz el. A gyártó intuitív kezelőszerveket választott hozzá a kényelmes és zavartalan audio élmény elérése érdekében. Az erősítőt prémium 32 bites D/A konverterrel szerelte fel, amely élethű hangzást biztosít mind a beszéd, mind a zene számára. Az előlapon található USB-bemenet is tetszeni fog, amely a kompatibilis eszközök egyszerű csatlakoztatását teszi lehetővé.

A Rotel A12MKII-S Hi-Fi erősítő főbb jellemzői ezüst színben

  • A Rotel A12MKII-S Hi-Fi erősítője teljes tartományú, kiváló minőségű és teljesen kiegyensúlyozott hangvisszaadást kínál.
  • Az erősítő nagy, 120 W/csatorna kimeneti teljesítményű, minimálisan 8 Ω impedanciával
  • A Rotel A12MKII-S Hi-Fi erősítő analóg és digitális bemenetekkel is rendelkezik
  • Moving Magnet Phono bemenettel is rendelkezik a lemezjátszókhoz
  • Értékelni fogod az apx Bluetooth streaminget
  • Tartalmaz továbbá egy USB-bemenetet a számítógép csatlakoztatásához és egy elülső USB-bemenetet az iPhone vagy iPod csatlakoztatásához
  • Intuitív vezérlést tesz lehetővé az IR távirányítóval
  • Egyértelmű kijelző szerkeszthető fényerővel, amely a hangerőt és a lejátszott hangfájlra vonatkozó információkat mutatja

A Rotel A12MKII-S Hi-Fi erősítő intuitív kezelőszerveket kínál

A Rotel A12MKII-S Hi-Fi erősítő előlapján találhatók a hangerőszabályzó, az A/B hangszóróváltó gomb és a forrásjel-választó gombok. Mindezt kiegészíti egy áttekinthető, szerkeszthető fényerősségű kijelző, amely a hangerőt és a lejátszott hangfájlra vonatkozó információkat mutatja. A Rotel A12MKII-S 2.0 segítségével mély és jól kontrollált basszusokat élvezhetsz. Mindenképpen használd ki a számos bemenetet, amelyek között van egy Moving Magnet phono előerősítő lemezjátszó csatlakoztatásához, négy analóg RCA és négy digitális bemenet. Található rajta USB bemenet a számítógép csatlakoztatásához, valamint vezeték nélküli streaming lehetősége is biztosított az apx codec-kel ellátott Bluetooth-nak köszönhetően. A hozzáadott kimeneti szűrők megőrzik a hangjel integritását. A Rotel A12MKII-S 2.0 erősítőhöz infravörös távirányító tartozik, amely az előlapi kezelőszervekkel együtt egyszerű kezelést biztosít. Végül, de nem utolsósorban az erősítő karcsú kialakítással rendelkezik, amely fokozza a zenei hangulatot.

Paraméterek

Jellemző

Csatornák száma 2.0
Teljesítmény csatornánként 120 W
Impedancia 4 Ohm

Bemenetek

Phono (lemezjátszó) 1 ×
RCA/Cinch 4 ×
USB 1 ×

Kimenetek

RCA/Cinch 1 ×
Hangfal kimenet 4 ×
Fejhallgató csatlakozó 1 ×

Funkciók

Egyéb funkciók Bi-amp, Közvetlen iPod/iPhone digitális csatlakozás az elülső USB-n keresztül
Távirányító igen
Kijelző igen

Méret

Szélesség 430 mm
Magasság 93 mm
Mélység 345 mm
Tömeg 8,76 kg

Szín

Szín Ezüst
Kód:  RTL002c4
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  A12MKII-S
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20