Oldal frissítése

Rotel A10MKII-S, ezüst

5 1 értékelés
228 990 Ft

Rotel A10MKII-S, ezüst

A Rotel A10MKII integrált erősítő egy neves márka hangminőségét ötvözi a feszes dizájnnal. A CD-lejátszók, hangolók és hasonló eszközök csatlakoztatására szolgáló klasszikus három line bemenet mellett tartalmaz egy Grafon bemenetet előerősítővel MM kazettákhoz. A fejhallgatóval történő zavartalan zenehallgatáshoz az előlapon található egy 3,5 mm-es jack-csatlakozó, amelynek kimenete egy külön erősítőből származik.

A Rotel A10MKII erősítő legfontosabb jellemzői

  • 2×50 W robusztus Class AB teljesítmény 8 ohmon
  • Fonó bemenet MM kazettával rendelkező fonó csatlakoztatásához
  • 3,5 mm-es fejhallgató kimenet dedikált erősítővel
  • A Rotel A10MKII erősítő két 12 V-os trigger kimenetet tartalmaz

Kompromisszummentes erősítési minőség

A Rotel A10MKII erősítő kialakítása lineáris tápegységet használ egy masszív Rotel toroid transzformátorral, és csatornánként 50 wattot biztosít AB osztályban 8 ohmig (60 wattot 4 ohmig). Az tisztes belső alkatrészelrendezés biztosítja az áramkörök fizikai és elektromos szétválasztását, hogy a hangzás zajmentes maradjon, miközben magas szintű dinamikát biztosít. A független transzformátor kimeneti leágazások biztosítják az érzékeny kisfeszültségű áramkörök és a nagyáramú kimeneti tranzisztorok tápellátását. Természetesen a jelútvonalak pontos szétválasztása csökkenti a nem kívánt torzítást.

A Rotel A10MKII erősítő feszes kialakítása

A Rotel A10MKII erősítő az előlapi vezérlők standard készletét tartalmazza. Forgatható basszus, magasság és csatornaegyensúly korrekció áll rendelkezésre. Természetesen a berendezéshez tartozik egy IR-távirányító és egy motoros analóg hangerőszabályzó is, amely garantálja a maximális hangminőséget a hallgatási kényelemmel együtt. A tápellátásról egy levehető tápkábel gondoskodik, a más HiFi komponensekkel való kommunikációt pedig két 12V-os trigger kimenet biztosítja. A kiváló minőségű csavaros csatlakozók a hangszórók csatlakoztatására szolgálnak.

Paraméterek

Jellemző

Csatornák száma 2.0
Teljesítmény csatornánként 60 W
Impedancia 4 Ohm, 8 Ohm

Bemenetek

Phono (lemezjátszó) 1 ×
RCA/Cinch 3 ×

Kimenetek

Hangfal kimenet 2 ×
Fejhallgató csatlakozó 1 ×

Funkciók

Távirányító igen
Kijelző Nem

Méret

Szélesség 430 mm
Magasság 73 mm
Mélység 34,7 mm
Tömeg 6,6 kg

Szín

Szín Ezüst

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia
Kód:  RTL002e2
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  A10MKII-S
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20