Oldal frissítése

Rossmax HA500Q

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Rossmax HA500Q

A Rossmax HA500Q digitális hőmérő nagy segítség lehet a szülőknek, a készülékkel ugyanis gyorsan és egyszerűen megmérhetik kisbabájuk lázát. Az érintés nélküli infravörös hőmérővel a bőrfelület érintése nélkül mérhetjük meg a gyermek testhőmérsékletét a homlok bőrfelszínétől akár 5 cm-es távolságból. A készülékkel a környezeti és a felületi hőmérséklet is mérhető. A mérés nagyon gyors és klinikailag igazolt pontosságú, a kapott érték pedig egy könnyen leolvasható kijelzőn 1-2 másodpercen belül megjelenik. Az egész folyamat fájdalommentes, és különösen a gyermek szempontjából stresszmentes. A gyermeknek a készülék arany-fehér színe és baglyos mintája is tetszeni fog.

A Rossmax HA500Q gyermek digitális hőmérő legfontosabb jellemzői

  • A testhőmérséklet mérése a bőrfelület érintése nélkül
  • A homlok bőrén használható
  • A környezeti és a felületi hőmérséklet mérésére is használható
  • Háttérvilágítású kijelző
  • A korábbi 9 mérés eredményének tárolása
  • Automatikus kikapcsolás
  • A elemfeszültség kijelzése

Kényelmes és gyors lázmérés

A Rossmax HA500Q Touch Pro digitális hőmérő háttérvilágítású kijelzővel és a 9 korábbi mérés eredményeit tároló memóriával is rendelkezik. A készülék a hőmérsékletet Celsius-fokban adja meg, de Farenheit-fokban történő kijelzés is választható. A lázmérőt automatikus kikapcsolási funkcióval is felszerelték, kijelzőjéről pedig az elemfeszültség is leolvasható. A pontos mérési eredmény érdekében a hőmérséklet-érzékelőt tartsd tisztán, és a lázmérőt száraz, tiszta homlokon használd! A csomag egy hőmérőt, két LR03 AAA elemet, egy védőtokot és egy cseh és szlovák nyelvű használati utasítást tartalmaz.
Használat:
A pontos méréshez távolítsd el a verejtéket és zsírt a homlokról, majd egy zsebkendővel töröld szárazra a bőrfelületet! A törléshez ne használj nedves ruhát, nedves zsebkendőt vagy alkoholos törlőkendőt, mert ezek lehűtik az érintett bőrfelületet, ami befolyásolja a mérési eredményt.
Csomag tartalma:

  • hőmérő
  • 2 × LR03 méretű AA elem
  • védőtok
  • cseh és szlovák nyelvű használati útmutató

Paraméterek

Típus

Típus Érintés nélküli - infravörös
Használat módja Homlokon

Speciális funkció

Mérési sebesség 1 s
Különleges funkció Szobahőmérsékletet is mér
Kód:  ROSHA888
Termékszám:  HA500Q

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20