Oldal frissítése

Rosenstein & Söhne 2v1 olaj és ecettartó üveg

Alternatívák megjelenítése

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Rosenstein & Söhne 2v1 olaj és ecettartó üveg

A 2in1 olaj és ecettartó üveg praktikus és egyben stílusos konyhai kiegészítő. Anyagának köszönhetően a benne tárolt olaj és ecet színe szépen megkülönböztethető. 

Legfontosabb jellemzők

  • 2in1 olaj és ecettartó üveg
  • két különálló üreg - 150 ml-es ecettartó, 400 ml-es olajtartó
  • parafadugóval záródó üvegszáj
  • üvegből
  • mosogatógépben mosható
  • eredeti design és megjelenés

Eredeti design

Az üvegben két különálló üreg található az olajnak és az ecetnek. Az ecettartó térfogata 150 ml, az olajtartó térfogata 400 ml. Az eredeti megjelenést tovább fokozza a két parafadugó. A termék 15 × 14,5 × 10,5 cm-es, mosogatógépben mosható.

Ceramic Blade

Az angol Ceramic Blade márka kiváló minőségű konyhai felszerelések gyártására specializálódott. A márka nagy hangsúlyt fektet új és eredeti stílusokra és trendekre. Stílusos termékei praktikus segítők a konyhában, kiváló minőségük révén pedig remek ajándékként szolgálhatnak a főzés szerelmeseinek.

 
Kód:  CBL003b03
Termékszám:  NC-3463

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05