Oldal frissítése

Romoss Ranger 12 AU12

4,0 3 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Romoss Ranger 12 AU12

Ez a megbízható, Romoss Ranger 12 típusú autós töltő az egyszerű elegancia és az első osztályú teljesítmény valódi kombinációját jelenti. A nemzetközileg szabadalmaztatott eUSB technológia lehetővé teszi a feszültség automatikus észlelését, lehetővé téve bármilyen telefon, tablet, MP3 vagy digitális fényképezőgép használatát. Ezenkívül az autós töltő akár 90 wattos energiát is biztosíthat, ami a speciális Fitcharge funkcióval jár együtt. Felismeri a készüléket, és meghatározza a lehető legmagasabb töltési sebességet. Két USB kimenettel egyszerre 2 készüléket tölthet fel.

A Romoss Ranger 12 legfőbb jellemzői

  • 2 × USB kimenet
  • Autós töltő 90 W teljesítményig
  • EUSB technológia az összes mobilkészülék töltésére
  • Túltöltés, túlfeszültség, túlterhelés és rövidzárlat elleni védelem
  • A Fitcharge fel fogja ismerni a telefont és meghatározza a leggyorsabb töltési lehetőséget

Maximális védelem

A töltőberendezés élettartamának meghosszabbítása érdekében a Romoss Ranger 12 autós töltő védelmet nyújt a túltöltés, a túlterhelés és a véletlen rövidzárlat ellen is. Ezenkívül a folyamatos bemeneti és kimeneti feszültségfigyelés miatt javítja a paraméterek optimalizálását

Méret:
6,3 × 2,2 × 2,2 cm

Tömeg:
21,6 g

Kimeneti feszültség:
5 V

Kód:  RMS020e1
Termékszám:  6951758346671
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20