Oldal frissítése

Minnie Scooter

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Minnie Scooter

Minnie, Mickey barátja már alig várja, hogy a kis hercegnőd tesztelje az új összecsukható rollert. Az 50 kg terhelhetőség több, mint elegendő, hiszen ez a roller 3 éves kortól ajánlott azoknak a mozgékony gyerekeknek, akik szeretnek kinn lenni a friss levegőn, és kedvelik a népszerű Minnie Mouse alakját.

Főbb jellemzők

  • Páratlan színkombináció
  • Állítható kormánymagasság (69 - 78 cm)
  • Csúszásgátlóval ellátott fellépő a biztonság érdekében

Nem fog eltűnni a játszótéren

A vibráló színű rollert egyszerűen szemmel tarthatod, amikor kislányod vidáman száguldozik. Az élénk színek kombinációja minden kislány fantáziáját megmozgatja, így lánykád és barátnője Minnie könnyen a figyelem középpontjába kerülhet a többi rollerező között.

A biztonság a legfontosabb

A gyártók, nagyon okosan, a kis rollerezők maximális biztonságára törekedtek a tervezés során, és megbízható csúszásgátlóval látták el a fellépő részt. De ahhoz, hogy gyermeked valóban baleset kockázata nélkül rollerezhessen, természetesen nem szabad alábecsülni a kötelező felszerelés jelentőségét, úgy mint a sisakot és protektorokat, amelyek megbízhatóan megakadályozhatják a sérüléseket.

Terhelhetőség:
50 kg

Ajánlott életkor:
3 éves kortól

Ez a játék megfelel a játékok biztonságáról és a törvényi előírásokról szóló, 2009. június 18-i 2009/48/EK Európai Parlament és Tanács irányelveinek, valamint az összes vonatkozó cseh jogszabálynak. Természetesen CE-megfelelőségi nyilatkozat is rendelkezésre áll.

 
Kód:  HRAa4529
Termékszám:  3496271000424

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10