Oldal frissítése

Rollei vezeték nélküli vaku kioldó

Kiegészítők a termékhez

Rollei vezeték nélküli vaku kioldó

Már megismerkedett a vezeték nélküli vakuzás előnyeivel, s most többre vágyik? Egy újabb vevő társítása a már összeállított adóhoz kiegyensúlyozottabb környezeti háttérvilágítást eredményez a műteremben és az előkészített exteriőrben egyaránt. Legyen bármilyen környezetben, a villanó egység mindig tökéletesen pontos lesz. További vevőket is megvásárolhat, melyek segítségével igényes környezetben is remek világítás biztosítható 3 különböző csoportban, különböző intenzitással.

Legfontosabb jellemzők

  • Vevő vaku távkioldásához (adó szükséges)
  • Pontos, magas sebességű szinkronizálás
  • További vevőkészülék megvásárolható, mely 3 csoportban vezérelhető
  • Kompatibilis Canon és Nikon tükörreflexes fényképezőgépekkel
  • Automatikus készenléti állapot
  • Tápellátás: 2 db AA típusú elemmel (nem tartozékok)

Vevő

A vakukioldó vevő alsó részén robusztus állvány található. Ennek köszönhetően nem fog gondot okozni a teljes helyiség vagy a kinti környezet megfelelő megvilágításának bebiztosítása a nagyobb villanóval. A nagyobb stabilitás egyben megszünteti a korlátokat a fény megfelelő szögben történő irányítása esetén.

A Rollei rendszerének előnyei

A legtöbb modern vaku berendezés esetében a master/slave funkcióval bizonyos szinkronizációs idők már nem érhetők el. Így a Rollei esetében passzív technológiát alkalmaztak. Ennek köszönhetően 1/8000 másodperces idővel szinkronizálhat! Természetesen a szinkronizálás a vezető és hátsó függönyre egyaránt lehetséges. Az adók és vevők egységei hosszabb idő után készenléti állapotba kapcsolnak át, így nincs szükség kézi kikapcsolásra, a készülék energiát takarít meg, Ön pedig hamar készen állhat az újabb munkára.

 

 

Paraméterek

Akkumulátor

Tápellátás típusa 2× AA

Szín

Szín Fekete
Kód:  ROLLa6y1
Termékszám:  28003

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10