Oldal frissítése

Rollei rádiós vakukioldó

Kiegészítők a termékhez

Rollei rádiós vakukioldó

Könnyebb fel a jelenetet maga. Vezeték nélküli tüzelési rendszer vakuk alkalmasak stúdiók és kültéren.

A rádióvezérelt vakukioldó számos lehetőséget nyújt a kreatív megvilágítás területén stúdióban és kültereken egyaránt. Környezettől függetlenül a vakuegység mindig precízen kezelhető. A szett adó/vevő egységeket és kioldót is tartalmaz, ily módon azonnal használható. További egységek hozzáadásával különböző összetett fénykörnyezeteket érhet el. Három önálló csoportot lehet egyszerre kezelni, különböző intenzitású beállításokkal.

Főbb jellemzők

  • Komplett rádiós vakukioldó szett
  • Precíz és gyors vakuszinkron
  • További vevőegysédek hozzáadása is lehetséges, 3 csportba rendezhető
  • Canon és Nikon tükörreflexes modellekkel használható
  • Automatikus készenléti mód
  • 2db AA elemmel működik (nem tartozék)

Adóegység

A jeladó a vakupapucsba helyezendő. Az adóegység nagy teljesítményű AF segédfénye gyors fókuszálást biztosít kevésbé ideális fényviszonyok közepette is. Megbízható jeladás 100 m-ig. 7 csatornás konfiguráció zavarómentes működést biztosít.

Vevőegység

A vevő alja robusztus állvánnyal van ellátva. Ennek köszönhetően könnyen elérhetjük a kívánt fényviszonyokat kül- és belterekben egyaránt, ha kellő teljesítményű vakut használunk. A fokozott stabilitásnak köszönhetően különböző sugárzási szögek állíthatók be.

A Rollei rendszer előnye

A legtöbb master/slave funkciójú modern vakuegységeknél kihívást jelenthet bizonyos szinkronidők elérése. A Rollei rendszer ezért passzív technológiát alkalmaz. Ennek köszönhető, hogy akár 1/8000 mp-es szinkronidő érhető el! Természeten, az első és a második lamellára is képes szinkronizálni. Az adó- és vevőegységek hosszabb használaton kívüli idő után automatikusan energiatakarékos készenléti módba kapcsolnak át, ezért nincs szükség manuális kikapcsolásra.

Paraméterek

Akkumulátor

Tápellátás típusa 2× AA

Szín

Szín Fekete
Kód:  ROLLa6x1
Termékszám:  28002

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05