Oldal frissítése

Rollei UV szűrő 77 mm

Alternatívák megjelenítése

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Rollei UV szűrő 77 mm

Minden profi és lelkes amatőr fényképésznek UV szűrővel kellene gazdagítania a felszerelését. Az UV szűrő az igazi fényképész egyik nélkülözhetetlen kelléke, ezért az Ön tartozékai közül sem hiányozhat. Ez a 77 mm átmérőjű UV szűrő védelmet nyújt az ultraibolya sugárzás ellen, mely ugyan a nappali fénynél nem látható, de a fényképeken nemkívánatos, kék árnyékot okoz. Az UV szűrő további előnyei közé tartozik, hogy védi a lencsét szennyeződésektől és a mechanikus sérülésektől. 

A Rollei 77 mm UV-szűrő főbb tulajdonságai

  • 77 mm átmérőjű lencséhez
  • Védi a lencsét a portól, a szennyeződésektől és a mechanikus sérülésektől
  • Rendkívül jó, HD minőségű japán gyártmányú üveg 
  • A 16 rétegű, a többrétegű bevonat víztaszító hatású

Egyedi UV szűrő

A Rollei márkájú UV szűrő 16 rétegű bevonata taszítja a vizet és a szennyeződéseket. Ezen felül véd a karcolásokkal szemben is. Ezt a 77 mm átmérőjű szűrőt kiváló, HD minőségű, japán gyártmányú üvegből készítették. A Rollei vállalat különböző átmérőjű UV szűrőket gyárt, ezért Ön a különböző méretű objektívjeit is megvédheti.

 

Paraméterek

Szűrő típusa

Szűrő típusa UV

Átmérő

Szűrő átmérője 77 mm

További tulajdonságok

Szűrő típusa Klasszikus
Felületkezelés HD
Kód:  ROLL132
Termékszám:  26091

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10