Oldal frissítése

Rollei UV szűrő 52 mm

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Rollei UV szűrő 52 mm

Minden fotós, akár profi vagy lelkes, felszerelését UV szűrővel kellene ellátnia. Az UV szűrő a jó fotós felszerelésének egyik elválaszthatatlan alkotóeleme, ezért Önnek sem hiányozhat. Ez a szűrő 52 mm-es átmérővel megvédi az ultraibolya sugárzástól, amelyek nappal nem láthatóak, de a fényképeken nemkívánatos kék árnyalatot okoznak. Az UV szűrő egyéb előnyei közé tartozik a lencse védelme szennyeződésektől vagy mechanikai hatásoktól.

A Rollei UV szűrő 52 mm fő jellemzői

  • Lencsékhez 52 mm átmérővel
  • Lencse védelme por, szennyeződés és mechanikai sérülések ellen
  • Kiváló minőségű japán üveg HD minőségben
  • 16 rétegű többszörös bevonat, víz taszításához

Egyedi UV szűrő

A Rollei szűrő 16 rétegű többszörös bevonattal rendelkezik, amely a víz és szennyeződések visszaszorítását szolgálja. Továbbá, karcálló is. Ez az 52 mm-es szűrő kiváló minőségű japán üvegből készült HD minőségben. A Rollei cég különböző átmérőjű UV szűrőket gyárt, így megvédheti a különböző méretű lencséket.

 

Paraméterek

Szűrő típusa

Szűrő típusa UV

Átmérő

Szűrő átmérője 52 mm

További tulajdonságok

Szűrő típusa Klasszikus
Felületkezelés HD
Kód:  ROLL126
Termékszám:  26085

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05