Oldal frissítése

Rollei Pro Actioncam Gimbal

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Rollei Pro Actioncam Gimbal



Előszeretettel készít videofelvételek a szabadban, ám időnként úgy érzi, kamerája többre is képes? Ezen problémát orvosolja a csúcsminőségű Rollei elektromos stabilizátor, amellyel a kiváló képminőség mindig garantált. Videók és képek stabilizálásával szolgál, így megszabadulhat a nemkívánatos bemozdulásoktól. Strapabíró, mindamellett könnyű alumíniumból készült, mely révén a nehezen hozzáférhető helyekről is borotvaéles felvételeket készíthet. Videói az eddigieknél lényegesen jobb minőségre tesznek szert, melyekkel garantált a siker a közösségi portálokon.



Legyen kreatív a Rollei stabilizátorral

Napjainkban számos funkció, illetve alkalmazás szolgál a felvételek kvalitásának feljavítására, így is fokozva egyediségüket. A Rollei Pro Actioncam Gimbal stabilizátorral mindez azonban egy teljesen új szintre emelhető! A rendkívüli rugalmasság révén szenzációs felvételeket készíthet. 


Mindig a dolgok sűrűjében

A különösen praktikus és kompakt design csekély tömegben (403 g akkuval) nyilvánul meg, így a stabilizátort bárhová magával viheti, ahol akcióval számolhat. Az újratölthető akkumulátor 2000 mAh kapacitással bír, amely akár 4 óra használatot biztosít. Az eszköz USB kábel segítségével a gyorstöltést is támogatja. Így a forráshoz való csatlakoztatást követően rövid idő elteltével újra használatra kész. A fokozott védelem érdekében a csomag védőtokot is tartalmaz.


Rollei Pro Actioncam Gimbal tartó - legfontosabb jellemzők

  • Kiváló minőségű alumíniumból készült
  • 3 tengely a beállítások rugalmassága érdekében
  • Érzékeny joystickkal vezérelt
  • Maximum 6" telefonokhoz
  • Akár 4 óra akkumulátor-élettartam
  • Kompakt, könnyű kivitel

A felvételkészítés új lehetőségei

A Rollei Pro Actioncam stabilizátor ideális megoldás a kényelmes felvételkészítésre. 360 fokban forgatható, valamint 3 tengelyes stabilizálást kínál. A kényelmes vezérlést a fogantyú felett található érzékeny joystick garantálja, amely 5 funkcióval szolgál: előre/hátra billenés, jobbra/balra fordulás, valamint üzemmód váltás. A Rollei Pro Actioncam Gimbal 3 üzemmódot kínál: expozíció rögzítés, horizont kiegyenlítés, illetve horizont és billenés kiegyenlítés. Legyen kreatív és készítsen felejthetetlen videókat! 


Kód:  ROLL99d
Termékszám:  22643

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15