Oldal frissítése

Rollei Lumis U-Light

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Rollei Lumis U-Light

Minőségi világítástechnikát keresel? A(z) Rollei Lumis U-Light fotólámpa nem csupán a jeleneteket világítja meg könnyen, de a sötét helyiségeket is. Egyik fő előnye, hogy állandó megvilágítást biztosít. Ennélfogva sötét helyek megvilágítására és videofelvételek készítéséhez is alkalmas. Az energiát akkumulátorból nyeri, így zavartalanul dolgozhatsz anélkül, hogy vezetékeket kellene húznod. A csomagolásban ezeket a tartozékokat is megtalálod: usb-c kábel és okostelefon tartó. A fotólámpa teljesítménye 20 W. Ennek az értéknek meg kell felelnie a helyiség követelményeinek. Ebben az esetben is érvényes, hogy minél magasabb ez a szám, annál nagyobb helyiséget képes megvilágítani. A(z) ROLLEI által tervezett fotólámpa fényforrását hatékony, de gazdaságos LED diódák alkotják.

A(z) Rollei Lumis U-Light fotólámpa legfontosabb pozitívumai

  • A fotólámpa gondoskodik a jelenetek megvilágításáról és az ideális feltételek megteremtéséről a tökéletes felvételek érdekében
  • Az állandó fény permanens megvilágítást biztosít
  • Ennek a modellvariánsnak a teljesítménye: 20 W
  • Energiaellátás: elemes
  • A csomagolásban a következő kiegészítők is megtalálhatók: usb-c kábel és okostelefon tartó
  • A fényforrás típusa: LED dióda

Paraméterek

Bevilágítás tulajdonságai

Teljesítmény 20 W
Megvilágítás típusa Állandó
Tápellátás Elemes
Fényforrás Integrált LED
Kiegészítők USB-C kábel, Okostelefon tartó
Kód:  ROLL41e4
Termékszám:  28569

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20