Oldal frissítése

Rollei Lumis Slim Slim Led S

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Rollei Lumis Slim Slim Led S

Minőségi világítástechnikát keresel? A(z) Rollei Lumis Slim Slim Led S fotólámpa nem csupán a jeleneteket világítja meg könnyen, hanem a sötét helyeket is. Egyik fő előnye, hogy folyamatos megvilágítást biztosít. Ennélfogva sötét helyek megvilágítására és videofelvételek készítéséhez is alkalmas. A klasszikus, téglalap alakú fotólámpa maximum teljesítményt, illetve mindenirányú és korrigált fényszórást kínál. Az energiát akkumulátorból nyeri, így nem kell vezetékeket húznod. A jelenetek még jobb megvilágítása érdekében a kibocsátott fény színhőmérsékletét ugyancsak beállíthatod, amelynek köszönhetően sokkal professzionálisabb eredményeket érhetsz el. A csomagban ezeket a tartozékokat is megtalálod: tartó és usb-c kábel. A fotólámpa teljesítménye 12 W. Ennek az adatnak meg kell felelnie a helyiség igényeinek. Ebben az esetben is érvényes, hogy minél magasabb ez a szám, annál nagyobb helyiséget tud megvilágítani. A(z) ROLLEI által tervezett fotólámpa fényforrását hatékony, de energiagazdaságos LED diódák alkotják.

A(z) Rollei Lumis Slim Slim Led S fotólámpa főbb jellemzői

  • A fotólámpa gondoskodik a jelenetek megvilágításáról és az ideális környezet megteremtéséről a hibátlan felvételek érdekében
  • Az állandó fény folyamatos megvilágítást biztosít
  • A téglalap alakú ROLLEI fotólámpa kitűnően eloszlatja a fényt
  • Ennek a terméknek a teljesítménye: 12 W
  • Energiaellátás: elemes
  • A fotólámpa fényének színhőmérséklete beállítható
  • A csomagolásban ezek a kiegészítők is megtalálhatók: tartó és usb-c kábel
  • Fényforrás: LED dióda

Paraméterek

Bevilágítás tulajdonságai

Teljesítmény 12 W
Megvilágítás típusa Állandó
Fény alakja Négyzetes
Tápellátás Elemes
Fényforrás Integrált LED
Kiegészítők Tartó, USB-C kábel
Kód:  ROLL419c7
Termékszám:  28547

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05