Oldal frissítése

Rollei hám a kutya

4,5 2 értékelés
A termék használati utasítása és szoftvere magyarul van, ahogy minden kapcsolódó szolgáltatás is.
Alternatívák megjelenítése

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Rollei hám a kutya

Ez az egyedülálló hám azoknak készült, akik szeretnék, hogy a négylábú barátja részt vett a nyilvántartás valamennyi tapasztalatait sport, kirándulás, hanem a hétköznapi gyalogos. Ez lehetővé teszi, hogy nagyon értékes felvételeket a kutya szemszögéből. Držák je kompatibilní s řadou akčních kamer Rollei 200, 300, 400 a 500. A hám a legalkalmasabb a közepes és nagytestű kutyáknak. 
Hasi és mellkasi pánt csattal lehet állítani, hogy a pontos követelményeket. Tento upínací systém zajišťuje bezpečně upevnění kamery, ale také zachovává pohodlí psa. A külső tartós poliészter anyag hasznosítására alkalmas igényes használatra. Azt jelentette, hogy a biztonságát a szőrös barátja és hám van ellátva fényvisszaverő elemekkel.

legfontosabb jellemzői

  • Kiváló minőségű kivitelezés
  • fényvisszaverő csíkok
  • Úgy tervezték, közepes és nagytestű kutyáknak
  • tartós
  • Méretek 31,5 x 19,5 cm
Kód:  ROLL10n
Termékszám:  21595

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05