Oldal frissítése

Rollei DF-S 240 SE

3,8 20 értékelés
45 890 Ft

Rollei DF-S 240 SE

Minőségi dia- és negatív szkenner, amellyel az összes, negatívra rögzített emléked egyszerűen, egy helyen, digitális formában tárolhatod, így nem kell aggódnod, hogy azok elvesznek vagy tönkremennek. A készülék egy nagy teljesítményű, 9 MP felbontású szenzorral rendelkezik, és lehetővé teszi a szkennelést 3600 dpi felbontásig. Ennek eredményként a digitalizált képek kiváló minőségűek lesznek.

Vedd elő a fiókból a régi negatívokat, és a percenkénti 20 kép szkennelési sebességnek köszönhetően gyorsan és könnyedén beszkennelheted mind. A képek közvetlenül memóriakártyára kerülnek, ahonnan azonnal, digitális formában elérhetők. Hála a 2,4 hüvelyk átmérőjű LCD kijelzőnek, a képek előnézete azonnal rendelkezésre áll. A szkenner természetesen PC-vel és Mac-kel is egyaránt kompatibilis.  

Főbb jellemzők

  • SD-kártyahely a gyors adatátvitelhez
  • Kiváló minőség
  • Strapabíró szerkezet
 

Paraméterek

Típus

Szkennertípus Asztali, Film
Csatlakozás típusa Vezetékes

Szkenner felbontása

Szkenner felbontása 1800 x 1800 DPI

Csatlakozás

Csatlakozás USB

Funkciók

Funkciók Hordozható
Duplex (kétoldalas) beolvasás Nem

Szkennelési beállítások

Szkennelési lehetőség Diapozitívok

Méretek

Szélesség 22 cm
Mélység 20,8 cm
Magasság 14,7 cm
Tömeg 1,2 kg
Kód:  ROdfs240
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  20681
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20