Oldal frissítése

Rollei City Traveler XL

Alternatívák megjelenítése

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Rollei City Traveler XL

A Rollei City Traveler XL alkalmas tapasztalt és kezdő fotósok, utazók, youtuberek és sok más számára. Azoknak, akiknek kiegyensúlyozott videók és fotósok szükségesek a tartalom létrehozásához . Ez a modell arra lett tervezve, hogy gyakoribb felvételeket használjon útközben vagy a városban. A City Traveler XL csökkentett súlyú, gyors reteszelő mechanizmussal és legfeljebb 156 centiméter magassággal rendelkezik. A 8 kg-os tartóképessége kiváló alapot nyújt a digitális tükörreflexes fényképezőgépekhez, kompakt fényképezőgépekhez, gömbölyű és akciós kamerákhoz és okostelefonokhoz. A helyszín kényelmes beállítása lehetővé teszi a forgó gömbfejet.

A Rollei City Traveler XL kis állvány legfontosabb jellemzői

  • A Rollei City Traveller maximális terhelése 8 kg
  • Nagy kompatibilitás - digitális tükörreflexes fényképezőgépek, kompakt fényképezőgépek, okostelefonok, kamerák és így tovább
  • Az állvány legfeljebb 46 cm magas
  • Az állvány egyszerű működtetése a reteszelő gyorskioldó mechanizmusnak köszönhetően
  • Az egész test ultra könnyű szénből készül
  • Képes nagy és panorámaképeket elforgatni egy forgó gömbfejjel

Mindig készen áll a legjobb pillanat elfogására

Jól ismert, hogy a jó minőségű képek bármikor jönnek és nem várhatók előre. Ezért a Rolli City Traveler méretét és súlyát a lehető legalacsonyabbra állítja. A széntartalmú alumínium együttes súlya mindössze 1115 g. A hátizsáApproxan van egy állvány, hordozhatja a csomagtartóba, vagy vigye magával a kezét. A gyorskioldó mechanizmus könnyű és gyors összegyűjtést biztosít , és azonnal készen áll a kép készítésére.

Minimális magasság:
23 cm
Maximális magasság:
156 cm
Magasság behajtott állapotban:
42 cm

Kód:  ROLL42a2
Termékszám:  22669

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15