Oldal frissítése

Rollei C6i karbon fekete

5 8 értékelés
78 690 Ft

Rollei C6i karbon fekete

A Rollei C széria fényképezőgép állványai nagyon népszerűek a profi és az amatőr fotósok körében. A Rollei C6 Carbon egy kompakt, könnyű és rendkívül ellenálló  szénszálas felépítésű szerkezet. Hála a felhasznált anyagoknak, a kapott összsúly meglehetősen alacsony - mindössze 1,63 kg, beleértve a gömbfejet is, amely a csomag részét képezi. 

 

 És hála a felhasznált anyagok, a kapott teljes súlya rendkívül alacsony - mindössze 1,63 kg, beleértve a gömbfej, ami benne van, így mindig magánál egy állványra magával. 

Legfontosabb jellemzők:

  • Kiváló minőségű szénszálas felépítés
  • Az állvány elég könnyű
  • 3D gömbfej a csomag tartalma
  • A Rollei C6i-t használhatod állványként vagy monopodként
  • Vízszintes és függőleges libella
  • Egyszerű és gyors kezelés
  • Állvány teherbíró képessége legfeljebb 12 kg

A profiknak tervezve

Annak ellenére, hogy az állvány kis súlyú,  hihetetlenül nagy, 12 kg a terhelhetősége, ami többszöröse saját súlyának. A 3D gömb fejen függőleges és vízszintes libella található, ami könnyen olvasható még gyenge fényviszonyok mellett is. Az  Arca Swiss gyorscseretalp kompatibilis számos profi DSLR fényképezőgéppel, és 360°-ban elforgatható. 


Néhány egyszerű lépéssel a gömbfejet elforgathatod lefelé, így a készülék néhány milliméterrel a padló felett lesz, amely nagyobb teret tesz lehetővé a lenyűgöző képek készítéséhez. Az állvány maximális magassága 171.5 cm, és a minimum magasság pedig 2,5 cm.

Állvány és egylábú

A Rollei C6i egy másik nagy előnye a flexibilitás. Ha szűk térben kell mozognod, akkor pár gyors mozdulattal az állványból monopodot csinálhatsz, aminek a magassága 169 cm. Természetesen a lábakon praktikus gyorskioldók vannak az egyszerű és gyors kezelhetőség miatt. A csomag tartalmaz egy védőtokot is.

 

Paraméterek

Szín

Szín Fekete

Típus

Állvány típusa Tripod

Tulajdonságok

Max. magasság 171,5 cm
Szállítási magasság 47,6 cm
Max. terhelhetőség 12 kg
Tömeg 1,63 kg
Állványmenet 1/4"

Anyag

Anyag Karbon

Állványfej

Állványfej típusa Golyós

Különleges jellemzők

Különleges tulajdonságok Vízmérték, Monopodként is használható, Tok
Kód:  ROLL25s2
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  22611
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20