Oldal frissítése

Rollei ActionCam 430 WiFi fekete

1,5 2 értékelés
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Rollei ActionCam 430 WiFi fekete

ROLLEI ActionCam 430 WiFi

Az ActionCam 430 modell a ROLLEI cég zászlóshajója - kiváló felvételi minőséget kínál. A minőségű szenzornak köszönhetően teljesen belevetheted magadat minden kalandba azzal a legnagyobb bizonyossággal, hogy a készített felvételek kiválóak lesznek. Élvezd az élességet és a részleteket, amiket ez a termék kínál, és csak a saját teljesítményedre koncentrálj! Mindent ellenőrizhetsz a beépített LCD kijelzőn az áttekinthetően kialakított menüben. A ROLLEI cég hosszú ideje, már 1920 óta gondosan vigyáz a gyártott termékek jó minőségére és az ügyfelek elégedettségére.


Főbb jellemzők:

  • 4K videó 30 fps mellett (csak a nagy sebességű microSD kártyával)
  • 2K videó 60 fps mellett
  • Full HD videó 120/60/30 fps mellett
  • HD videó, 200 fps mellett
  • 12Mpx Sony CMOS szenzor
  • Beépített LCD kijelző
  • Széles látószög
  • Time Lapse felvétel
  • Integrált WiFi
  • Kommunikáció okostelefonokkal és táblagépekkel
  • Vízálló tok 40 méterig
  • Számos tartozék az alapcsomagban

Rendkívül ellenálló kamera

Az ActionCam úgy lett tervezve, hogy képes legyen felvételeket készíteni még a legnehezebb körülmények között is, akár víz alatt és extrém külső felvételeknél is. A termék kiváló kidolgozásának és a precíz német ellenőrzésnek köszönhetően, a termék kiemelkedik a saját kategóriájában a többi olcsó termék közül.

 Rollei ActionCam 430 WiFi

A kamera az alábbi formátumokban rögzít

A ROLLEI AC 430 WiFi termék korszerű videofelvételek készítését kínálja 4K felbontásban harminc képkockát másodpercenként, és FULL HD felvétel esetében akár 120, 60 és 30 képkockát másodpercenként. Szó szerint hihetetlen a HD felvétel, amely lehetővé teszi, hogy akár 200 képkocka készüljön másodpercenként. A menüben egy egyszerű átkapcsolással kiválaszthatod a felvételt, amelyre éppen szükséged van és az eredményként kapott felvétel mindenkinek tetszeni fog, akinek megmutatod. A felvétel tehát teljesen ideális lassított videók készítéséhez és egyéb számodra szükséges tevékenységekhez. A 4K felbontású videófelvételhez U3 sebességű memóriakártyát használj!

Time Lapse felvétel közvetlenül a kamerából

A felhasználók körében egyre népszerűbb felvételt itt, ennél a videokameránál is megtalálod. Unikális felvételek naplementéről, szálló felhőkről és  hegycsúcsokról a nyaralásod alatt, ennek a videókamerának köszönhetően mindezt igazán élvezni fogod és sokáig fogsz emlékezni ezekre a nagyszerű pillanatokra.

 Rollei ActionCam 430 WiFi
 Rollei ActionCam 430 WiFi

LCD kijelző

Minden rögzített felvételt - vagy videót, amit most akarsz felvenni, kényelmesen meg lehet nézni a beépített 2" LCD képernyőn. Így nem kell attól tartanod, hogy a rögzített felvétel nem fog megfelelni az elvárásaidnak. Nagy előnye a második elülső kijelző, amelyen láthatod, hogy éppen milyen módon készítesz felvételt, az időt és az akkumulátor állapotának kijelzését.


Minőségi fényképezőgép

A Sony 12Mpx CMOS érzékelőjének és a menüben való gyors váltásnak köszönhetően a videókamerából minőségi fényképezőgépet lehet csinálni, amellyel szép és tiszta fényképeket lehet készíteni.

 Rollei ActionCam 430 WiFi

A csomagolás bőséges tartalma és SAFETY PAD technológia

A ROLLEI kivétel nélkül minden kamerája a konkurenciától eltérően SAFETY PAD technológiával van ellátva. A biztonságos kioldás világszerte szabadalmaztatott rendszere biztosítja a kamera biztonságos kivételét ütés esetén. A rendszert professzionálisan tesztelték ás úgy alakították ki, hogy megakadályozza a súlyos sérüléseket.

 Rollei ActionCam 430 WiFi
 Rollei ActionCam 430 WiFi

Kommunikál okostelefonokkal és táblagépekkel

A ROLLEI mindegyik ActionCam kamerája beépített WiFi interfésszel, az Android és az IOS segítségével az alkalmazás egyszerű letöltésének köszönhetően, kényelmesen kommunikál okostelefonokkal vagy táblagépekkel. A készüléket tetszés szerint bárhol kényelmesen elhelyezheted és az okos készülék, amelyet éppen használsz, átváltozik távirányítóvá és a teljes, éppen most rögzített felvétel rögtön a szemed előtt lesz.


Tartósság extrém körülmények között

Ellenálló védőtok használata esetén a kamerából kiváló társ válik szélsőséges terepen és feltételek között - legyél akár a víz alatt, és szeresd a búvárkodást vagy a síelést, vagy a sportos kerékpározást, a kamera minden körülmények között képes forgatni és a készített videófelvételek szó szerint lélegzetelállítóak.

 Rollei ActionCam 430 WiFi
 Rollei ActionCam 430 WiFi

Nagy akkumulátor élettartamát

Minden felhasználó minden bizonnyal értékeli, ha az akkumulátor teljesítménye kiváló - a ROLLEI FULL HD felbontású videó készítésénél akár 90 perc üzemidő teljesítményű akkumulátort kínál.


Cseh menü

Minden ROLLEI ActionCam modell esetében gondolunk a cseh felhasználóra, ezért a menü teljes egészében megvan cseh nyelven - a kamera kezelése így nagyon egyszerű lesz számodra.

 Rollei ActionCam 430 WiFi

Német minőség

A Rollei cég hagyománya 1920 óta él Braunschweig (Brunswick) városban, ahol Paul Franke 1916-ban feltalált egy filmtekercset használó újfajta fényképezőgépet, amely azóta Rolleiflex néven vált ismertté, Reinhold Heideck befektetővel pedig kereskedelmi céget alapított.


 Rollei ActionCam 430 WiFi

A csomagolás tartalma

  • ActionCam ROLLEI AC 430 WiFi
  • Vízálló tok
  • Hátsó panel víz kifröccsenése ellen
  • Kamera keret védő tartója és adapter
  • Akkumulátor
  • Távirányító
  • Hajlított Safety Pad matricával (3M)
  • Egyenes Safety Pad matricával (3M)
  • 2. komponensű csavar, az állványra rögzítve
  • USB kábel - kézikönyv

Paraméterek

Érzékelő típusa CMOS
Érzékelő felbontása 12 Mpx
Kijelző mérete 2 "

Típus és működés

Típus Outdoor
Jellemzők Strapabíró, Vízálló, Vezeték nélküli

Videó paraméterei

Maximális videófelbontás 4K
Max. videófelbontás Ultra HD (3840 × 2160)

Kimenetek

Audio/Video HDMI
Adat interfészek Wi-Fi

Akkumulátor

Tápellátás típusa Akkumulátor
Akkumulátor üzemideje 1,5 óra

Méretek és tömeg

Szélesség 5,9 cm
Magasság 4,1 cm
Mélység 2,1 cm

Szín

Szín Fekete
Kód:  ROLL01x90t
Termékszám:  4048805403028
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10