Oldal frissítése

Rollei ActionCam 333 WiFi fekete

4,7 10 értékelés
A termék használati utasítása és szoftvere magyarul van, ahogy minden kapcsolódó szolgáltatás is.
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Rollei ActionCam 333 WiFi fekete

ROLLEI 333 WiFi akciókamera

Az ActionCam 333 kiváló minőségű képet rögzít. A magas minőségű érzékelőnek köszönhetően bármilyen kalandba belevetheted magadat, és szinte teljesen biztos lehetsz abban, hogy a felvételek remekül fognak kinézni. Élvezd az éles és részletgazdag képeket, és koncentrálj a tevékenységedre! A beépített LCD kijelzőn a jól olvasható menüben mindent leellenőrizhetsz. A ROLLEI 1920 óta készít minőségi termékeket, és teszi elégedetté vásárlóit.


Főbb tulajdonságai:

  • Full HD videó 30 fps-ben
  • HD videó 60 fps-ben
  • Beépített LCD kijelző
  • Nagy látószög
  • Beépített WiFi
  • Okostelefonokkal és tabletekkel kompatibilis
  • 30 méterig vízálló tok
  • Tartozékok széles választéka az alapcsomagban

Rendkívül ellenálló kamera

Az akciókamerát úgy tervezték, hogy a legkeményebb körülmények között is megállja a helyét, akár víz alá is merülhetsz vele 30 méterig, vagy a szabadban adrenalinfokozó tevékenységeket végezhetsz. A kiváló gyártási folyamat és az alapos német termékellenőrzés garantálja azt, hogy a kamera megelőzi kategóriájának olcsó termékeit.


 Rollei ActionCam 333 WiFi
 

A kamera a következő formátumokban rögzít

A ROLLEI AC 333 WiFi Full HD felbontásban akár 30 fps-ben rögzít, és a HD felvételeket 60 fps-ben készíti el. Ha a menüre váltasz, akkor kiválaszthatod, hogy milyen felbontásban szeretnél rögzíteni, az eredményt pedig mindenki megcsodálja majd.

 Rollei ActionCam 333 WiFi
 

LCD kijelző

Az elkészített, vagy a készítendő videót a beépített 1,5"-os LCD kijelzőn nézheted meg. Így nem kell attól félned, hogy a kész anyag nem olyan lesz, mint ahogy eltervezted.


Számos tartozék és SAFETY PAD technológia

A versenytársak kameráival ellentétben valamennyi ROLLEI kamera rendelkezik SAFETY PAD funkcióval. A világhírű. szabadalmaztatott biztonsági kioldó rendszer garantálja azt, hogy a kamera ütközés esetén biztonságosan levehető legyen. A rendszer szakmailag tesztelt, és célja a súlyos sérülések megakadályozása.

 Rollei ActionCam 333 WiFi
 

 Rollei ActionCam 333 WiFi
 

Kommunikáció okostelefonokkal és tabletekkel

Valamennyi ROLLEI kamera beépített WiFi-vel rendelkezik, így könnyebb a kommunikáció az okostelefonokkal és a tabletekkel az Android és iOS alkalmazásokon keresztül. Így a kamerát bárhol elhelyezheted, az okos eszközöd távirányítóvá átalakul, és a felvételt közvetlenül az eszköz képernyőjéről vezérelheted.


Bírja az extrém körülményeket

Az erős védőburkolatban a kamerát extrém körülmények közé és helyszínekre is magaddal viheted - merülj akár víz alá, vagy vidd el sieléshez, kerékpározáshoz, a kamera adott körülmények között is kiválóan fog működni, és a felvételeid lélegzetelállítóak lesznek.

 Rollei ActionCam 333 WiFi
 
 Rollei ActionCam 333 WiFi
 

Hosszú akkumulátor-élettartam

Valamennyi felhasználó örülni fog a tartós akkumulátornak. A ROLLEI kamera akkumulátora Full HD videók rözítése során akár 75 percen át is működik.


Cseh nyelvű menü

Valamennyi ROLLEI akciókameránál gondoltunk a cseh felhasználókra, és természetesen mindegyikben van cseh nyelvű menü is. Így a kamera kezelése gyerekjáték lesz.

 Rollei ActionCam 333 WiFi
 

Német minőség


A Rollei 1920-ban indult Brauschweigből, miután Paul Franke 1916-ban feltalálta az új típusú Rolleiflex filmtekercses kamerát, és Reinhold Heideckkel közösen megalapította a Franke & Heideck vállalatot.


 Rollei ActionCam 333 WiFi
 

A csomag tartalma

  • ROLLEI AC 333 WiFi akciókamera
  • Vízálló tok
  • Akkumulátor
  • Safety Pad hajlított -  címkével (3M)
  • Safety Pad egyenes -  címkével (3M)
  • Kétcsavaros rögzítő háromlábú állványhoz
  • USB kábel - Kézikönyv
 

Paraméterek

Érzékelő típusa CMOS
Optikai zoom 0 ×
Kijelző mérete 1,5 "

Típus és működés

Típus Outdoor
Jellemzők Vízálló, Vezeték nélküli

Kimenetek

Audio/Video HDMI
Adat interfészek Wi-Fi

Akkumulátor

Tápellátás típusa Akkumulátor
Akkumulátor üzemideje 1,23 óra

Méretek és tömeg

Szélesség 5,92 cm
Magasság 4,1 cm
Mélység 2,98 cm

Szín

Szín Fekete
Kód:  ROLL01x91
Termékszám:  40293

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05