Oldal frissítése

Rollei ActionCam 330

3,5 4 értékelés
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Rollei ActionCam 330

ROLLEI ActionCam 330

Az ActionCam 330 modell kiváló képminőséget nyújt. Kiváló érzékelőjének hála, minden kalandba bevethető azzal a bizonyosággal, hogy felvételeink nagyszerűek lesznek. Élvezd a felvételek részleteit, élességét, de elkészültökig elsősorban csak  saját eljesítményedre összpontosíts. Mindent ellenőrizhetsz a jól áttekinthető menün, beépített LCD kijelzővel.            A ROLLEI 1920 óta dolgozik a minőségi termékekért és az elégedett ügyfelekért.


Főbb jellemzők:

  • Full HD videó 30 fps
  • HD videó 60 fps
  • Beépített LCD kijelző
  • Széles látószög
  • Time Lapse felvétel
  • Kommunikáció az okostelefonokkal és tabletekkel
  • Vízálló tok 30 méterig

Rendkívül ellenálló kamera

Az Action Rollei kamerát úgy tervezték, hogy ellenálljon a legnehezebb körülményeknek is, víz alatt és extrém sportok közben is. A kitűnő termékkidolgozásnak köszönhetően ez a német termék kiemelkedik más, ugyanebbe a kategóriába tartozó termék közül.


 Rollei ActionCam 333 WiFi

A kamera ezeket a formátumokat rögzíti

A ROLLEI AC 330 csúcsminőségű Full HD felvételt készít, másodpercenként akár harminc, akár hatvan képkockát. A menüben válaszd ki a felvételi módot és hidd el, a végeredmény mindenkinek tetszeni fog, akinek csak megmutatod.

Time-lapse felvétel közvetlenül a fényképezőgépből

A felhasználók között egyr népszerűbb felvételek találhatók itt. Egyedülálló pillanatfelvételek naplementéről, az égbolton úszó felhőkről vagy hegycsúcsokról, ezzel a kamerával mindig emlékezni fog ezekre a nagyszerű pillanatokra.

 Rollei ActionCam 333 WiFi
 Rollei ActionCam 333 WiFi

LCD kijelző

Minden fotó - vagy videó, amely elkészült, megtekinthető a beépített 1,5" LCD kijelzőn, hogy biztosra tudjuk, hogy azt a képet és hangot rögzítette a gép, amit szerettünk volna.


A kamera a SAFETY PAD technológiával ellátott

A kamera a konkurens termékektől eltérően a SAFETY PAD biztonsági technológiával látták el. Ez egy  világszerte szabadalmaztatott rendszer, amely biztosítja a kamera biztonságos eltávolítását egy esetleges ütközés során. A rendszer szakmailag tesztelt a sérülések elkerülése érdekében.

 Rollei ActionCam 333 WiFi

Tartósság extrém körülmények között

A tartós védőburkolat használatával az ActionCam 330 egy kiváló társ lesz  szélsőséges terepen és körülmények között - legyen szó akár vízalatti felvételekről, mert szereted a búvárkodást vagy síelésről, kerékpározásról, a kamera minden helyzetben használható, lélegzetelállító fotókat és videókat készítve.

 Rollei ActionCam 333 WiFi
 Rollei ActionCam 333 WiFi

Hosszú akkumulátor élettartam

Minden felhasználó örömére és kényelmére - a ROLLEI akár 75 percnyi akkumulátor élettartamot biztosít Full HD videó rögzítésekor.


Cseh/magyar menü

A ROLLEI akció kamerák minden modellja gondol a cseh/magyar felhasználókra, ezért természetesn van egy teljes cseh/magyar menü számukra -, hogy a kamera vezérlése könnyű legyen a használók számára.

 Rollei ActionCam 333 WiFi

Német minőség

Rollei cég hagyománya 1920 óta tart Brauschweig-ból indult (Brunswick), ahol Paul Franke 1916-ban feltalált egy újfajta filmtekercses kamerát, a Rolleiflex-et, majd megalapította Reinhold Heideck-kel  üzleti vállalkozását, a "Franke & Heideck"-et.


 Rollei ActionCam 333 WiFi

A csomag tartalma

  • Action Camera ROLLEI AC 330
  • Vízálló tok
  • Akkumulátor - Safety Pad jelzéssel (3M)
  • Biztonsági Pad címkével (3M)
  • 2 részes csavar, amellyel állványra rögzíthető
  • USB kábel - Kézikönyv

Paraméterek

Érzékelő típusa CMOS
Érzékelő felbontása 3 Mpx
Kijelző mérete 1,5 "

Típus és működés

Típus Outdoor
Jellemzők Strapabíró, Vízálló, Vezeték nélküli

Memória és tárhely

Memóriakártya típusa micro SD, micro SDHC

Kimenetek

Audio/Video HDMI

Akkumulátor

Akkumulátor-kapacitás 900 mAh
Tápellátás típusa Akkumulátor
Akkumulátor üzemideje 75 óra

Méretek és tömeg

Szélesség 5,92 cm
Magasság 2,98 cm
Mélység 4,1 cm

Szín

Szín Fekete
Kód:  ROLL01x97
Termékszám:  40292
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05