Oldal frissítése

Roland GO: KEYS

119 890 Ft

Roland GO: KEYS


Roland GO:KEYS szintetizátor

Nincs elég helyed egy zongorához? A Roland GO: KEYS-szel tökéletesen megoldhatod ezt a problémát! Kompakt mérete és kiváló tulajdonságai miatt remek alternatívája a klasszikus zongorának - sőt, sokkal több annál! Csatlakoztasd a Roland GO:KEYS-t okostelefonodhoz vagy tabletedhez Bluetooth technológián keresztül, és játszd le kedvenc dalodat vagy imádott zenédet - a szintetizátort klasszikus Bluetooth hangszóró helyett is használhatod, mivel kiváló minőségű hangszórókkal felszerelve érkezik hozzád. Okostelefonon keresztül korlátlan hozzáférést kapsz az ingyenes tartalmakhoz, beleértve a zongoraleckéket, a karaokét és a kedvenc dalaid oktatóprogramjait. A Loop Mix funkcióval (több mint 500 professzionális minőségű hanggal) kényelmesen létrehozhatod saját zenédet is.

Roland GO:KEYS szintetizátor
Roland GO:KEYS szintetizátor

Készítsd el saját zenédet a Loop Mix segítségével

Még csak zenei ismeretekkel sem kell rendelkezned ahhoz, hogy elkezdj alkotni! A Roland GO:KEYS-szel minden könnyedén megtanulható. Adj hozzá dobot, basszusgitárt és más hangszereket a zenei mixedhez, állítsd be a hangmagasságokat, valamint a szűrőket és még sok minden mást! A GO:KEYS tökéletes partner a MIDI-felvételhez olyan népszerű alkalmazásokban, mint a Garage Band.

Roland GO:KEYS szintetizátor

Tanulj és fejlődj a Roland GO: KEYS szintetizátorral

Zongoraleckék, karaoke és kedvenc dalaid zenei oktatóanyagai mind a részei azoknak az ingyenes tartalomnak, amelyekhez hozzáférhetsz, ha csatlakoztatod Roland GO: KEYS szintetizátorodat okoseszközödhöz, például a tabletedhez vagy okostelefonodhoz. Nyisd meg az oktatóvideókat, és tanulj meg zenélni szórakoztató módon. A készülék Bluetooth-kapcsolata hozzáférést biztosít a zenei könyvtárához is, amelyből zenét hallgathat vagy jamelhetsz.

Roland GO:KEYS szintetizátor

Egyszerűen vidd magaddal bárhová

Kompakt méret és remek teljesítmény elemmel - pontosan ezért viheted magaddal a Roland GO: KEYS-t akár utazásra is! Csatlakoztass fejhallgatót, vagy használd a kiváló minőségű beépített hangszórókat a lejátszáshoz és a gyakorláshoz.

Roland GO:KEYS szintetizátor

Roland GO: KEYS professzionális hangok széles választékával

A Roland GO:KEYS 500 különböző hangot tartalmaz a Roland elismert professzionális zongoráiból. Akár zongora, szintetizátor, hegedű vagy fúvós hangszer hangjára vágysz, a Roland GO:KEYS garantáltan jó választás! Mindegyik hangot a Loop Mix funkció segítségével alkalmazhatod a felvételeidhez.

Roland GO:KEYS szintetizátor

A Roland GO: KEYS szintetizátor legfontosabb jellemzői

  • A klasszikus zongora tökéletes alternatívája
  • A Roland GO:KEYS Bluetooth-on keresztül csatlakoztatható az okoseszközhöz
  • Beépített hangszórók + fejhallgató opció
  • Zene lejátszása mobiltelefonról
  • Korlátlan hozzáférés több száz dalhoz és interaktív tanfolyamhoz
  • Kompakt méret és elemes tápellátás (6× AA)
  • 500 hangot tartalmaz - további hangszerek, például elektromos zongora, orgona stb.
  • Készíts saját zenét a Loop Mix segítségével
  • Hangfelvétel készítése

Paraméterek

Fő tulajdonságok

Típus Keyboard
Billentyűk száma 61

MIDI

MIDI USB
USB MIDI USB to Host

Méretek

Szélesség 877 mm
Mélység 271 mm
Magasság 82 mm
Tömeg 3,9 kg

Billentyűzet

Egyensúly Kiegyensúlyozatlan
Billentyűk mérete Szabvány
Anyag Műanyag
Tulajdonságok Dinamika

Jellemző

Hangok száma 554
Hangszóró teljesítmény 5 W
Funkciók Oktató rendszer, Kíséret
Akkumulátor típusa Ceruza (AA)
Szín Piros
Kód:  RLNDa02
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  GO:61K
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15