Oldal frissítése

Rokform Samsung Galaxy S7 mobiltelefonhoz

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Rokform Samsung Galaxy S7 mobiltelefonhoz

A Rokform sport tok Samsung Galaxy S7 mobiltelefonokhoz rendkívül strapabíró polikarbonátból készült. A tokot alaposan tesztelték, hogy maximális védelmet nyújtson telefonjának. A négypontos rendszernek köszönhetően a készülék kijelzője és a tok hátulja teljes védettséget élvez, megelőzve a karcolásokat. Egyedi választás a sportok szerelmeseinek.

Legfontosabb jellemzők

  • Külső rezisztens polikarbonát héj
  • Hatoldalú, kétdimenziós védelem (2m-es magasságból tesztelve)
  • Egyszerű alkalmazás bepattintással
  • Ütéscsillapító bélés

Design-os védelem a kijelzőnek

Könnyű, vékony és kompakt. A biztonságos, erős mágneses tartó segítségével felszerelhető bármilyen mágneses, fém felületre. Természetesen a Rokform RMS rögzítő rendszer gondosokodik róla, hogy az eszközt a lehető legtöbb felszereléshez csatlakoztathassuk. A még egyszerűbb vezérelhetőség érdekében a tok tartalmaz egy kibővített lyukat a Jack csatlakozónak és egy világító csatlakozót, bármilyen népszerű kiegészítőnek. Élvezze a biztonságot és teljességet a sportéletben!

 
Kód:  ROKF14
Termékszám:  3349s7-01

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20