Oldal frissítése

Rokform Pro Series - univerzális adapterrel

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Rokform Pro Series - univerzális adapterrel

Ezt a szilárd telefon tartót, kifejezetten nagy igényeket támasztó készülékek számára tervezték. Ne ejtsd ki a zsebedből a telefonodat vezetés közben! Használd ki a kettős zár nyújtotta rendkívül erős szerkezetet, a RokLock szerelési rendszert valamint a RokSafe mágneses telefontartót!

Legfontosabb jellemzők

  • Szilárd alumínium anyag, mely biztosítja a zavartalan működést
  • Állítható, rugalmas és rendkívül sokoldalú
  • Prémium kialakítás, amely garantálja a minőséget
  • Made in USA

Elegáns stílus

Kompromisszumok nélküli funkcionalitás és megjelenés. A Rokform váz alumíniumból készült, fekete matt kivitelben és elegáns designjának köszönhetően, tökéletes illeszkedik minden egyes kerékbe. Eleganciája tökéletes alkalmazkodóképességében rejlik. Szükség esetén a tartó dőlésszöge megváltoztatható -20 ° és + 55 ° - között. Ezért a készülékre mindig, minden körülmények között rá tudsz látni.

 

Paraméterek:

Tömeg:
64 g

Méret:
116 x 36,2 x 24,7 mm

Anyaga:
Alumínium - 6061-T6 

 
Kód:  ROKF4
Termékszám:  331799-UNI

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20