Oldal frissítése

Rokform pro Samsung Galaxy S6

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Rokform pro Samsung Galaxy S6

A Duraform Roquefort tok Samsung Galaxy S6-ra rendkívül tartós, ellenálló polikarbonátból készült. A tok alaposan tesztelt, hogy a maximális védelem garantálva legyen. A négy pontos rendszer tartja az eszköz kijelzőjét és a borító teteje a felszín felett van. Ez megvédi a kijelzőt a karcolásoktól. Egyedi választás az aktív lelkesedőknek.

Legfontosabb jellemzők

  • Ellenálló külső polikarbonát váz
  • Hatoldalú, kétdimenziós védelem (2m-s magasságon tesztelt)
  • Egyszerű beépítés
  • Ütéscsillapító bélés

Design kijelző védelmére

Könnyű, vékony és kompakt. Köszönhetően az erős mágneses fogatnak, hozzácsatolhatja a készüléket bármilyen mágneses fém felületre. Természetesen a Rokform RMS rögzítő rendszer garantálja a kapcsolódást eszközök széles skálájához. A még egyszerűbb eszközvezérléshez a tok tartalmaz egy kibővített Jack-nyílást és világítás csatlakozót akármilyen kedvelt kiegészítőhöz. Élvezze a biztonságos és teljes sportélményt!

 

 
Kód:  ROKF13
Termékszám:  3349s6-01

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05