Oldal frissítése

Rokform Apple iPhone SE/5S/5 számára

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Rokform Apple iPhone SE/5S/5 számára

Ez robosztus, ellenálló, rendkívül ellenálló polikarbonátból készült  Rokform sportvédőtok Apple iPhone 5/5S/SE készülékekhez lett tervezve. A védőtok átható tesztelésnek lett alávetve, így biztosítja a maximális védelmet. A négypontos rögzítéssel bíró rendszer a készülék kijelzőjének kávájába kapaszkodik, valamint kiemelkedik a kijelző síkjából. Ez megakadályozza a kijelző karcosodását. Egyedi választás aktív életmódot űzők számára.

Legfontosabb jellemzők

  • Magas ellenállású polikarbonát burkolat
  • Hatoldalú, kétdimenziós védelem (túléli akár a 2 méteres szabadesést is)
  • Egyszerű felhelyzési folyamat
  • Ütéscsillapító bélés

Speciális kialakítás - megnövelt kijelzővédelem

Könnyű, vékony és kompakt. A biztonságos és erős mágneses tartásának köszönhetően az eszközt bármely mágnesezhető fém felületre felhelyezheted. A Rokform RMS rögzítőrendszer garantálja, hogy az eszközt számtalan különféle felszerelésre fel lehet helyezni. Az eszköz még egyszerűbb kezelése érdekében a védőtok nagyobb méretű Jack kábel és Lightning kivágással rendelkezik, hogy bármely kiegészítődet egyszerűen csatlakoztathasd. Élj teljes, biztonságos és gondtalan sportos életet!

Kód:  ROKF9
Termékszám:  3349ip5-01

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05