Oldal frissítése

Rokform Apple iPhone 7 Plus

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Rokform Apple iPhone 7 Plus

A Rokform Apple Iphone 7 Plusra tervezett tok rendkívül jól ellenálló polikarbonátból készült. A tok szigorú tesztelésen ment keresztül, hogy biztosítsák a maximális védelmet. A négypontos rendszer a felszín felett tartja a kijelzőt és a hátlapot, így védve a karcolások ellen. Egyedülálló választás azoknak, akik az aktív időtöltést kedvelik.

Legfontosabb jellemzők

  • Tartós, polikarbonátból készült külső réteg
  • Hat oldalú, kétdimenziós védelem (2 méter magasból tesztelve)
  • Egyszerűen felhelyezhető
  • Ütéscsillapító bélés

A kijelző védelmének érdekében tervezeték

Könnyű, vékony és kompakt. A biztonságos és erős mágneses markolatnak köszönhetően, bármilyen mágneses felüleltre felrörgzítheted a készüléket.A Rokform RMS egy rögzíthető rendszer, aminek segítségével számos más felszereléshez is hozzácsatlakoztathatod készülékedet. A még egyszerűbb használat érdekében nagyobb nyílással rendelkezik a Jack dugók és más villámcsatlakozók számára.  Élvezze a sportot biztonságosan és maradéktalanul.

 
Kód:  ROKF8
Termékszám:  3349ip7plus-01

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05