Oldal frissítése

Rokform a Samsung S7 Edge számára

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Rokform a Samsung S7 Edge számára

Ez az ellenálló Rokform sport tok a Samsung Galaxy S7 Edge számára, rendkívül tartós polikarbonátból készült. A tokot alapos tesztelésnek vetették alá, hogy maximális védelmet nyújtson. Négypontos rendszer tartja az eszköz kijelzőjét és a tok hátoldalát a felszín felett. Ezzel a módszerrel megakadályozhatóak a karcolások. Ez a tok így egyértelmű választás az aktív sportok rajongóinak.

Legfontosabb jellemzők

  • Külső rezisztens polikarbonát héj
  • Hatoldalú, kétirányú védelem (2m-es magasságból tesztelt)
  • Egyszerű pattintós telepítés
  • Ütéscsillapító bélés

Design a kijelző védelmére

Könnyű, vékony és kompakt. Az erős mágneses biztonsági fogantyúnak köszönhetően az eszközt bármilyen mágneses fém felületre rögzítheted. Természetesen rendelkezik Rokform RMS rögzítő rendszerrel is, amely képes az eszközt más eszközök széles skálájára rögzíteni. Az eszköz még egyszerűbb vezérléséért a tok kibővített Jack és lightning csatlakozó nyílással rendelkezik a kedvenc kiegészítőidhez. Élvezd ki az aktív életet teljes mértékben és biztonságosan.

 
Kód:  ROKF15
Termékszám:  3349s7edge-01

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20