Oldal frissítése

Rohnson S-1080 Sterilife

4,3 4 értékelés
Kiegészítők a termékhez

Rohnson S-1080 Sterilife

A Rohnson S-1080 Sterilife fertőtlenítő, amely az UV-C fény alapján működik, eltávolítja vírusok és baktériumok 99,9%-át. A fertőtlenítő 260-280 nm-es hullámhosszon dolgozik és néhány másodperc alatt elvégzi a sterilizálást. Egyetlen töltéssel 2 óráig üzemképes, megszabadul a vírusoktól és baktériumoktól a készülékeken és más tárgyakon is. A Rohnson S-1080 Sterilife azonban nem alkalmas az emberi test fertőtlenítésére.


A Rohnson S-1080 Sterilife fertőtlenítő főbb jellemzői

  • A Rohnson S-1080 Sterilife sterilizálja a tárgyakat
  • Kompakt mérete ideális az utazáshoz
  • A zseb fertőtlenítő nagyon könnyű
  • Tilos az emberi testen és állatokon alkalmazni
  • Bármelyik kiegészítőn használható
  • Ideális maszkok és légzőkészülékek sterilizálására
  • Két UV-C lámpával rendelkezik
  • 260–280 nm-es hullámhosszon működik
  • Maximum 5 W-os teljesítményszinten működik
  • USB-n 2 órán keresztül töltődik
  • A Rohnson S-1080 Sterilife üzemideje egyetlen töltéssel 2 óra

Szabadulj meg minden vírustól, baktériumtól és bacilustól

A Rohnson S-1080 Sterilife fertőtlenítő UV-C fény alapján, két UV-C lámpával 260-280 nm-es hullámhosszon működik, a készülék összteljesítménye 5 W. Néhány másodperc alatt megszabadítja az adott felületet a baktériumok, vírusok, bacilusok és más kórokozók 99,9%-tól. A fertőtlenítés ideje a fertőtleníteni kívánt tárgy méretétől is függ.

Néhány másodperc elegendő az alkalmazáshoz

A R S-1080 Sterilife készülék egy olyan multifunkcionális eszköz, amelyet bátran alkalmazhatsz azokon a tárgyakon, amikhez gyakran hozzáérsz és szeretnéd eltávolítani róluk a vírusokat, baktériumokat és kórokozókat. A kulcsod 5 másodperc, a papírpénz 7-10 másodperc, a mobiltelefon 15 másodperc illetve a billentyűzet 60-90 másodperc után lesz teljesen steril. Többek között a fertőtlenítőt használhatod a táskák, kilincsek, gombok, kézitáskák, játékok, fejhallgatók, szemüvegek, maszkok és légzőkészülékek fertőtlenítésére. Kompakt méretének és alacsony tömegének hálanyugodtan magaddal viheted a Rohnson S-1080 Sterilife fertőtlenítőt utazáshoz vagy a munkába is. A csomagban található egy praktikus tok is, amely megvédi a Rohnson fertőtlenítőt a sérülésektől és a véletlen bekapcsolástól.

Rohnson S-1080 Sterilife fertőtlenítő minőségi lítium akkumulátorral

Hogyha magaddal viszed a Rohnson S-1080 Sterilife fertőtlenítőt az útra, nem szükséges amiatt aggódnod, hogy az hamar lemerülne. A kiváló minőségű lítium akkumulátornak hála ugyanis egyetlen töltéssel 2 óráig üzemképes. Amennyiben a készülék lemerül, a mellékelt USB kábel segítségével feltöltheted. Hasonlóképpen, az autó szivargyújtó töltőbe is csatlakoztathatod erre a célra. Körülbelül 2 óra után újra feltöltődik a fertőtlenítő és készen áll a további használatra. Erről tájékoztat a zöld jelzőfény is.


Értesítés:

Ez a készülék csak tárgyak fertőtlenítésére alkalmas, tilos az emberi testen vagy állatokon történő alkalmazása. Soha ne irányítsd az UV-C lámpa fényét a bőrödre vagy a szemedbe.


Paraméterek

Szín

Szín Fehér

Elemek

Elemek típusa Lítium újratölthető
Elemek száma 1 db

Típus

Típus Lámpa

Tulajdonságok

Hatás Sterilizáló
Tisztítási elv UV fény
Használható Mobiltelefon, Fejhallgató, Kulcsok, Pénztárca, Ékszerek, Szemüveg, Cumi
Becsült ciklusidő 1,5 perc

Méretek

Magasság 15 mm
Szélesség 130 mm
Mélység 33 mm
Kód:  ROHST018
Termékszám:  S-1080

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15