Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Rohnson R-9616 Ionic + Air Purifier + kiterjesztett 5 éves garancia

4,5 30 értékelés
89 990 Ft

Rohnson R-9616 Ionic + Air Purifier + kiterjesztett 5 éves garancia

A Rohnson R-9616 Ionic + Air Purifier párátlanító kivonja a levegőből a felesleges nedvességet, ami a penész okozója. Ezen hordozható segítőt 100 m2 -es alapterülethez javasoljuk. Remek teljesítményét 16 l/nap kapacitása is bizonyítja. 5 l kapacitású víztartályának köszönhetően, rendszeres páramentesítésnél sem igényel gyakori beavatkozást. A páramentesítő kikapcsol, ha a tartály megtelt. 42 dB zajszinttel annyira halk, hogy akár egész nap bekapcsolva hagyhatod.

A Rohnson R-9616 Ionic + Air Purifier párátlanító érdekes előnyei

  • Párátlanító kapacitás: 16 l/nap
  • Maximális szobaméret: 100 m2
  • Tartály kapacitása: 5 l
  • Zajszint 37-42 dB
  • Funkciók: Időzítő, Anti-Freeze, Kijelző, Automatikus leállítás, Ionizáló szűrő és Szénszűrő
  • A hosszabbítókábel használatát a gyártó általában nem javasolja, mivel nem tudja bebiztosítani a  megfelelő paramétereket és így azzal hosszabbító biztonsága nem garantálható.

A Rohnson R-9616 Ionic + Air Purifier páramentesítő további értékes funkciói

A Rohnson R-9616 Ionic + Air Purifier időzítővel van ellátva, amely segítségével saját igényed alapján határozhatod meg a páramentesítő bekapcsolásának időpontját. Ha télen is szeretnéd használni a páramentesítőt, rendelkezésedre áll az Anti-Freeze funkció, amely megakadályozza a készülék befagyását. Természetesen jól olvasható kijelzővel is rendelkezik, amelyen gyerekjáték az egyes programok beállítása.

Paraméterek

Tulajdonságok

Páramentesítő kapacitás 16 l/nap
Ajánlott szobaméret 100 m2
Tartály térfogata 5 l
Maximális zajszint 42 dB
Tömeg 14,95 kg

Funkciók

Funkció Időzítő, Anti-Freeze, Kijelző, Automatikus kikapcsolás, Ionizáló szűrő, Szénszűrő
Kód:  ROHOD321
Jótállás: 60 hónap
Termékszám:  R-9616

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10