Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Rohnson R-9610

+ kiterjesztett 5 éves garancia
4,7 50 értékelés
57 390 Ft

Rohnson R-9610

A Rohnson R-9610 páramentesítő egyszerűen kezeli a nem kívánt felesleges nedvességet, ami a legtöbb esetben veszélyes penész kialakulását idézi elő, ami jelentősen rontja az egész család egészségét és az életminőséget. Ez a mozgatható típusú párátlanító bármilyen 45 m2-ig terjedő térre alkalmas. Ugyanakkor a napi 10 l párátlanító kapacitás elegendő teljesítményről tanúskodik. Max. Kapacitású kondenzációs tartállyal 2 l elegendő rövidebb felhasználáshoz anélkül, hogy ki kellene üríteni. 

A Rohnson R-9610 páramentesítő alapvető funkciói

  • Párátlanító kapacitás 10 l / nap
  • Ajánlott szoba mérete 45 m2
  • Kondenzációs tartály térfogata 2 l
  • Funkció: Teljesítményszabályozás, időzítő, fagyálló, kijelző, automatikus kikapcsolás és ionizációs szűrő
  • Zaj 37-42 dB

A Rohnson R-9610 páramentesítő további fontos előnyei

A Rohnson R-9610 rendelkezik egy időzítővel is, ahol pontosan meg tudja mondani, hogy mikor induljon el a készülék. Csökkentheted vagy növelheted az energiát, így szabályozhatod az energiafogyasztást és a zajt. Ha szeretnéd használni a párátlanítót fűtetlen területeken, az Anti-Freeze funkció elérhető lesz, hogy megvédje a készüléket a fagyástól. Amikor a tartály megtelt, ez a modell a beavatkozásod nélkül kikapcsol.Természetesen világos és olvasható integrált kijelző áll rendelkezésre az egyes elérhető funkciók beállításához.

A DF-001 csere-légszűrő megvásárolható az R-9610 típushoz.


Paraméterek

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

Tulajdonságok

Páramentesítő kapacitás 10 l/nap
Ajánlott szobaméret 45 m2
Tartály térfogata 2 l
Maximális zajszint 42 dB
Tömeg 10,35 kg

Funkciók

Funkció Teljesítmény szabályozás, Időzítő, Anti-Freeze, Kijelző, Automatikus kikapcsolás, Ionizáló szűrő
Kód:  ROHOD307
Jótállás: 60 hónap
Termékszám:  R-9610
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05