Oldal frissítése

November 1-én, vasárnap budapesti bemutatótermünk zárva tart, az interneten azonban ezen a napon is kényelmesen vásárolhatsz.

Rohnson R-9610

64 990 Ft
51 170 Ft áfa nélkül

Rohnson R-9610

A Rohnson R-9610 Párátlanító kivonja a levegőből a felesleges nedvességet, ezzel egészségesebb életkörnyezetet teremt. Párátlanítás mellett tisztítja is a levegőt. Ezen hordozható segítőt 45 m2 -es helyiségbe javasoljuk. Figyelemreméltó teljesítményét 10 l/nap kapacitása is bizonyítja. 2 l térfogatú tartályának köszönhetően, időnkénti használat esetén, nem igényel gyakori beavatkozást. A párátlanító leáll, ha a tartály megtelt. 37 dB zajszinttel annyira halk, hogy akár éjszaka is használhatod.

A Rohnson R-9610 párátlanító fő jellemzői

  • Páramentesítő és légtisztító egyben
  • Páramentesítő kapacitás: 10 l/nap
  • Maximális szobaméret: 45 m2
  • Víztartály kapacitása: 2 l
  • További funkciók: Légtisztítás, Teljesítményszabályozás, Időzítő, Anti-Freeze, Kijelző, Automatikus leállítás és Ionizáló szűrő

A Rohnson R-9610 időzítővel ellátott, amely segítségével saját igényed alapján határozhatod meg a párátlanítási folyamat kezdetét. A teljesítmény állítható, ezzel is szabályozva a készülék energiafogyasztását és zajszintjét. Amennyiben fűtetlen helyiségekben is szeretnéd használni a páramentesítőt, rendelkezésedre áll az Anti-Freeze funkció, amely megakadályozza a párátlanító befagyását. Természetesen áttekinthető és jól olvasható kijelzővel is büszkélkedhet, amelyen gyerekjáték a funkciók beállítása.

5,0
1 felhasználó értékelte
100+
vásárló már megvásárolta
100 %
vásárló ajánlja

Paraméterek

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

Tulajdonságok

Páramentesítő kapacitás 10 l/nap
Ajánlott szobaméret 45 m2
Tartály térfogata 2 l
Zajszint 37 dB
Mobilalkalmazás Alkalmazás nélküli
Tömeg 10,35 kg

Funkciók

Funkció Teljesítményszabályozás, Időzítő, Anti-Freeze, Kijelző, Automatikus leállítás, Ionizáló szűrő
Kód:  ROHOD307
Garancia: 24 hónap (Statisztikai számjel 12)
Termékszám:  R-9610
Linkek: Gyártó honlapja:
WEB5