Oldal frissítése

Rohnson R-9575 Ionic + légtisztító

+ kiterjesztett 5 éves garancia
4,4 20 értékelés
97 990 Ft

Rohnson R-9575 Ionic + légtisztító

A Rohnson R-9575 Ionic + Air Purifier párátlanítóval megakadályozhatod, hogy túl magas legyen a páratartalom a lakásban vagy a házban. A túl párás levegő a legtöbb esetben nemcsak a baktériumok elszaporodását hanem a penészképződést is okoz, ez pedig alapvetően befolyásolja az egész család egészségét és életminőségét. A Rohnson hordozható páramentesítő tökéletesen használható 120 m2-es alapterületű lakóegységekben. Figyelemreméltó, akár napi 20 l-es kapacitása kiváló hatékonyságát bizonyítja. A 6,5 l űrtartalmú páragyűjtő edénnyel akár hosszabb ideig történő működésre is képes anélkül, hogy a tartályt ki kelljen ürítened.

A Rohnson R-9575 Ionic + Air Purifier páramentesítő legfontosabb előnyei

  • A párátlanító kapacitása 20 l / nap
  • Max. 120 m2-es  helyiségekbe ajánljuk
  • Kondenzvíztartály űrtartalma 6,5 l
  • Zajszint 37-42 dB
  • Funkciók: teljesítményszabályozás, időzítő, Anti-Freeze, kijelző, automatikus kikapcsolás, ionizációs szűrő és szénszűrő

A Rohnson R-9575 Ionic + Air Purifier értékes tulajdonságai

A Rohnson R-9575 Ionic + Air Purifier időzítőjének köszönhetően pontosan kiválaszthatod a készülék bekapcsolását, attól függően, hogy mi felel meg az igényeidnek. Csökkentheti vagy növelheti a teljesítményét, így szabályozhatod az áramfogyasztást és a zajszintet. Ha még télen is szeretnéd használni a páramentesítőt, rendelkezésedre áll az Anti-Freeze funkció,  amely megvédi a készüléket a fagyástól. Amikor a kondenzvíztartó tartály megtelt, apáramentesítő automatikusan kikapcsol a beavatkozásod nélkül. További előnyei közé sorolható az áttekinthető és könnyen olvasható integrált kijelző, amelyen az összes programot kiválaszthatod.

Paraméterek

Tulajdonságok

Páramentesítő kapacitás 20 l/nap
Ajánlott szobaméret 120 m2
Tartály térfogata 6,5 l
Maximális zajszint 42 dB
Tömeg 14,6 kg

Funkciók

Funkció Teljesítmény szabályozás, Időzítő, Anti-Freeze, Kijelző, Automatikus kikapcsolás, Ionizáló szűrő, Szénszűrő

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia
Kód:  ROHOD536
Jótállás: 60 hónap
Termékszám:  R-9575

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10